N’Doye, naşul Stelei

Ultima actualizare:

    N’Doye a jucat ultima dată la Vaslui
N’Doye a jucat ultima dată la Vaslui

Senegalezul Ousmane N'Doye a bifat un record personal luni seara în partida FC Vaslui - Steaua, 3-1, motiv pentru excentricul mijlocaş să-i ironizeze pe cei din Ghencea, dar şi pe "idolul" său Gigi Becali.

"E o victorie mare de tot obţinută împotriva Stelei, dar eu unul m-am plictisit să evoluez în meciurile cu ei şi să-i bat mereu. N-am pierdut niciodată contra Stelei. Eu îmi fac treaba pe teren, ce fac după aceea este numai treaba mea şi nu mă interesează ce spune lumea", a anunţat africanul referindu-se la seria de succese contra steliştilor. N'Doye a întâlnit trupa din Ghencea ca adversar cu trei echipe diferite: Vaslui, Dinamo şi Astra, pentru ploieşteni reuşind să marcheze un gol din penalty într-un meci în care "astralii" s-au impus cu scorul de 2-1.

N'Doye a fost mereu un fan al patronului Stelei. Pe vremea când era la Dinamo asculta la maximum în maşină melodii mixate cu vocea lui Gigi Becali, iar luni seara, după meciul de la Vaslui, africanul s-a amuzat pe seama latifundiarului din Pipera.

Acesta anunţase că roş-albaştrii vor învinge cu 3-0 şi a nominalizat marcatorii, însă replica a venit prompt. "Până la urmă a fost cum a zis Gigi: a dat un gol Chipciu, unul Tănase şi încă unul Rusescu", a spus pe un ton glumeţ N'Doye, care a ratat un transfer la "militari" din cauză că e mare amator de distracţii nocturne.

Meme şi Stanciu, înjurături ca la uşa cortului

Oficialii Stelei vor depune memoriu la LPF contra managerului vasluienilor, Daniel Stanciu, pentru înjurăturile aduse. "Este inadmisibil ca la acest nivel să existe un personaj ca Stanciu de la Vaslui care să ne înjure ca la uşa cortului, să ne arate semne obscene.

Să ne explice de ce toată lumea îl bate, toată lumea îl aruncă de pe pod pe acest mic Icar. Vom depune memoriu împotriva lui, trebuie suspendat drastic" a spus Meme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net