Mutu vede barajul la televizor

Citeste tot despre: 

România nu se va baza pe Adi Mutu în barajul cu Grecia (15 şi 19 noiembrie) pentru calificarea la Mondialul din Brazilia. Selecţionerul Victor Piţurcă se arătase dispus să-l convoace pe Mutu doar dacă vârful lui Ajaccio şi-ar fi dat drumul la joc şi la goluri în această perioadă.

"Nea Piţi, vin şi pe jos la naţională. Sunt dispus să stau şi pe bancă", a fost mesajul lui Mutu înainte de "dubla" decisivă cu Grecia.

Numai că, vineri, "Briliantul" s-a accidentat la un antrenament al corsicanilor şi a ratat meciul de aseară de la Guingamp, poate ultima sa şansă de a arăta că merită să revină în rândul tricolorilor. Cum Piţurcă pregăteşte deja telegramele de convocare ale stranierilor în vederea partidelor de foc cu elenii, Adi Mutu e ieşit din calcule, urmând să-i susţină pe tricolori doar din faţa televizorului.

S-au dat deja 30.000 de bilete!

Fanii naţionalei României au luat cu asalt site-urile pe care se pot achiziţiona bilete în vederea meciului retur cu Grecia de la 19 noiembrie de pe "Arena Naţională". Astfel, până ieri se vânduseră peste 30.000 de tichete, fiind şanse mari ca restul să fie epuizate la începutul săptămânii viitoare.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1