Mutu şi Voluntari se luptă sâmbătă pentru salvarea de la retrogradare în barajul cu Chindia Târgovişte

adi_mutu.jpg

"Briliantul" încearcă să evite ca antrenor ce a păţit de două ori ca fotbalist, pe final de carieră
Foto: Click!

FC Voluntari primeşte azi vizita dâmbăviţenilor de la Chindia Târgovişte în turul play-off-ului de promovare/retrogradare.

Echipa „Briliantului” e favorită clară, iar Cernat şi compania sunt decişi să oprească aici un sezon catastrofal. Adrian Mutu nu acceptă nici el să-şi înceapă cariera de antrenor cu o retrogradare ruşinoasă şi ilfovenii vor să-i fiarbă în cazan pe cei de la Chindia, de la ora 19:00. Fostul internaţional are deja două retrogradări la activ, ambele ca jucător, cu Cesena şi Ajaccio. Returul acestei întâlniri se va juca miercuri.

Până la tranşarea acestei dispute, ilfovenii au continuat scandalul cu cei de la Poli Timişoara, pe care i-au trimis în Liga a 2-a în ultima etapă după un penalty controversat primit în meciul cu Juventus.  "Chiar credeţi că Timişoara retrogradează din cauza acestei faze? Timişoara a jucat de patru ori cu noi şi nu a câştigat niciodată. Dacă făcea măcar un egal cu noi, Timişoara era salvată de la retrogradare. De-a lungul acestei ediţii de campionat, FC Voluntari a fost dezavantajată de mai multe ori decât a fost avantajată. Faza penalty-ului nu a fost aşa simplă cum o consideraţi dumneavoastră", a spus managerul general al Voluntariului, Dan Leasă.

Loading...

Citește și