Mutu s-a transferat în centrul distracţiei!

Ultima actualizare:
Nu l-a lăsat nevasta  să plece din Italia
Nu l-a lăsat nevasta să plece din Italia

Adi Mutu a scăpat de tentaţiile Florenţei dar va da de altele şi mai mari la Cesena. Pe malul mării Adriatice, pe o regiune de 30 de km de litoral, între Cervia şi Rimini, atacantul de 32 de ani se va lovi de tentaţiile nocturne ale uneia dintre cele mai căutate destinaţii turistice ale Italiei.

După ce-a cucerit Florenţa, unul din marile centre culturale ale lumii şi printre cele mai frumoase şi vizitate oraşe (aproape două milioane de turişti pe an), Adrian Mutu s-a mutat la Cesena, pe Coasta Adriaticii.

Dacă la prima vedere pare un mare pas înapoi, atât profesional cât şi în plan personal pentru atacantul de 32 de ani, ei bine lucrurile nu stau deloc aşa. Ba chiar am putea spune că Mutu şi-a calculat foarte atent paşii.

Doar nu degeaba a refuzat oferte tentante din Turcia şi Rusia, pentru mai puţini bani de la Cesena! Regiunea Emilia-Romagna, de care aparţine oraşul Cesena, este una dintre cele mai dezvoltate din Europa.

PIB-ul ei este similar cu cel al României iar nivelul calităţii vieţii este unul la care majoritatea românilor nici n-ar îndrăzni să viseze. Apoi, dacă ne gândim că la Florenţa, un oraş în care predomină artele fine, Mutu n-a scăpat de tentaţia cluburilor de noapte, în cei

doi ani de contract cu gruparea romagnolă, „Briliantul” ar putea stabili un nou record mondial la bătut chelneri!

Pe o fâşie de 30 de kilometri de litoral, între Cervia la Nord şi Rimini la Sud (la circa 30 km de Cesena), malul Adriaticii este împânzit de tentaţii. Sute de baruri şi cluburi de noapte, plus plaje cât vezi cu ochii, întregesc peisajul uneia dintre cele mai căutate destinaţii turistice ale Italiei. “Play Boy”, „Crazy Love”, „Extasia Club Privè”, „Rendez vous”, „Margo”, „L’Oft” sau „Mojito” sunt doar câteva dintre cele mai celebre localuri din zonă.

Deci Adi, atenţie mare la paparazzi! Iar dacă „băruiala” îl oboseşte, Mutu se poate relaxa cu familia în San Marino, micuţul stat de doar 61 de kilometri pătraţi aflat la circa 40 de kilometri spre sud.

Nu l-a lăsat nevasta  să plece din Italia
Nu l-a lăsat nevasta să plece din Italia

Cesena a revenit în Serie A în 2010

- Anul înfiinţării: 1940-B Culori: Alb-negru- Stadion: Dino Manuzzi, 23.860 de locuri- Antrenor: Marco Giampaolo, 43 de ani- Valoarea lotului (fără Mutu): 48,2 milioane de euro- A promovat în 2010, după 19 de ani de absenţă de pe prima scenă a fotbalului italian- Cu Mutu, Cesena va avea 11 jucători de peste 30 de ani în lot. Cel mai bătrân e portarul Antonioli, ajuns la 41 de ani- La această echipă a mai jucat şi Daniel Pancu, între 1999 şi 2000.

Nu l-a lăsat nevasta să plece din Italia

Un cuvânt greu de spus în ceea ce priveşte transferul lui Adi Mutu la Cesena a avut şi soţia acestuia, Consuelo.


    Nu l-a lăsat nevasta  să plece din Italia
Nu l-a lăsat nevasta să plece din Italia

Doamna Mutu este ministru pe probleme externe al Republicii Dominicane, pe lângă Vatican, iar cele două fetiţe ale lor, Maya (3 ani) şi Adriana (5 ani) sunt la o grădiniţă din Florenţa. „Mutu nu poate să plece în altă ţară şi să-şi lase familia în Italia”, spunea în urmă cu câteva săptămâni fostul său impresar, Victor Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net