Mourinho: «Ca Steaua să aibă performanţă în Ligă trebuie să nu mai vândă jucători!»

Ultima actualizare:

    Jose Mourinho
Jose Mourinho

Antrenorul echipei Chelsea, Jose Mourinho, a explicat care e rolul Stelei în grupă şi ce le lipseşte românilor pentru a putea ajunge în viitor în fazele superioare.

"Steaua a fost foarte importantă în grupă, pentru că a lăsat pe Basel fără patru puncte şi a remizat cu Schalke. Să termini pe primul loc în grupă, ai o şansă mai mare în 16-imi, aşa că trebuie să încercăm să câştigăm acest meci. Cred că suntem cea mai bună echipă din grupă şi trebuie să demonstrăm asta mâine, terminând pe locul 1.

Nu voi juca cu aceeaşi echipă ca în ultimul meci, avem foarte multe meciuri, iar unii jucători trebuie odihniţi. Avem o echipă puternică şi multe opţiuni. Ashley Cole va începe din primul minut. Îl ştiu bine, se antrenează şi se comportă ca un super profesionist. Este un tip fanstastic. În atac avem trei variante, ceea ce e foarte bine.

Cred că ţări ca România, ca şi a mea, care nu au o economie foarte puternică trebuie să creeze echipe puternice pe plan european. Important este să păstrezi cei mai buni jucători pentru unul, doi, trei ani. Dacă păstrezi cei mai buni jucători, totul este posibil. Când am câştigat Cupa UEFA în 2003, am vrut să plec, dar preşedintele mi-a spus că nu va vinde niciun jucător pentru un an, dar că peste doi o va face, deşi aveam ofertă de la Barcelona pentru Deco. Vlad Chiricheş este un jucător foarte important, o pierdere mare pentru Steaua. Dacă sunteţi suficient de buni să păstraţi cei mai buni jucători, în anul următor aveţi o echipă puternică, dar e dificil să concurezi cu echipele puternic financiar", a spus Mourinho.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net