Moni şi Ramona, păcălite de fotbalişti

Ultima actualizare:

    Surorile Gabor au  aşteptat în zadar  sosirea fotbaliştilor
Surorile Gabor au aşteptat în zadar sosirea fotbaliştilor

Campionii de la Atletico Madrid nu au fost prea impresionaţi de frumuseţile autohtone! Imediat după victoria de pe Arena Naţională, ei erau aşteptaţi la un eveniment de lux Fashion TV cu cele mai titrate modele ale momentului, în frunte cu Monica şi Ramona Gabor. Fotbaliştii însă au dat ţeapă şi s-au retras la hotel.

Dezamăgire totală şi regrete! Asta au lăsat în urmă fotbaliştii lui Atletico Madrid, care nu au mai ajuns la întâlnirea cu crema manechinelor din România, programată imediat după meci la Centrul de evenimente Ambasad' Or din Otopeni.

Campionilor li se pregătise un show pe cinste, exclusivist, cele mai frumoase femei de la noi urmând să defileze special pentru ei, într-un eveniment transmis în direct pe Fashion TV.

Surorile Gabor, Moni şi Ramona, au venit şi ele imediat după meci la Amabsad'Or chitite să facă cunoştinţă cu Falcao şi compania şi să le ia autografe. Din păcate pentru ele, se pare că spanioliii sunt mai insesibili decât chinezii la farmecele româncuţelor, aşa că au preferat să se retragă după meci la Intercontinental, lăsând manechinele cu ochii-n soare.

Fetele au defilat sub privirile invitaţilor printre care s-au numărat Nicu Gheară, Michel Avram, preşedintele Fashion TV, Luis Lazarus şi iubita lui etc. Rămase neconsolate de fotbalişti, câteva fete s-au ales şi cu câteva buşituri zdravene, alunecând pe scenă din cauza tocurilor foarte înalte.

Ramona, scandal cu Lazarus!

Chiar dacă fotbaliştii lui Atletico au lipsit, spiritele s-au încins la petrecere între doi rivali de moarte. Luis Lazarus a venit să o salute pe Monica Gabor, când la masa acesteia a dat cu ochii de sora ei, Ramona.

El s-a înroşit de furie, i-a aruncat o privire în scârbă Ramonei şi a făcut cale întoarsă. Ramona nu a fost nici ea încântată când l-a văzut pe patronul Zeus TV, pe care l-a învinuit că a divulgat în presă aventura ei cu miliardarul bulgar, din vara trecută de pe iaht.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net