Mitriță zboară 21.300 de kilometri pentru națională

Ultima actualizare:

    Alex Mitriță și Cosmin Contra au trecut peste diferendele din trecutFOTO: FRF
Alex Mitriță și Cosmin Contra au trecut peste diferendele din trecutFOTO: FRF

Lotul naționalei României este complet de luni seară. Printre ultimii jucători ajunși în cantonamentul de la Mogoșoaia a fost Alex Mitriță, cel care este legitimat la New York City.

Pentru fostul component al Universității Craiova, convocarea la echipa națională este o adevărată aventură. Acum, de exemplu, conform calculelor făcute de cei de la frf.ro, el va zbura în total 21.300 de kilometri! Totul în doar 10 zile, atât cât durează această convocre pentru dubla manșă cu Insulele Feroe și cu Norvegia. Concret, din momentul în care a plecat din SUA și până atunci când va reveni pe continentul american, el va urma în zbor acest traseu: Philadelphia – Londra – București – Torshavn – București – Varșovia – New York.

Chiar dacă drumul a fost obositor, nu distanța îl stoarce de puteri pe fotbalistul nostru, ci diferența de fus orar, el fiind acum obișnuit să dea ceasul cu 7 ore în urmă față de România. Tocmai de aceea, luni el a avut un program separate față de coechipieri, pentru a se reacomoda cu atmosfera. Totuși, de ieri, el a intrat în programul normal al coechipierilor, însă este de așteptat ca abia peste câteva zile să ajungă la forma de excepție pe care o traversează la New York City, acolo unde marchează parcă pe bandă rulantă și e cel mai bun jucător al echipei. Conform specialiștilor, organismul are nevoie pentru adaptarea la noul fus orar de o zi pentru fiecare oră în plus sau în minus.

15.000 de copii la meciul cu Norvegia

Meciul cu Norvegia, programat la 15 octombrie, va fi unul special în istoria naționalei României. Din cauza interzicerii suporterilor români în tribune, la partidă vor asista doar copii până în 14 ani. Iar până acum s-au înscris pe listele speciale 15.000 de micuți din întreaga țară, care vor face, fără îndoială, o atmosferă cu totul aparte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net