«Mister» va deveni bunic!

CLIIMA20120514_0116_1.jpg

Corneluş şi Alexandra vor deveni părinţi la începutul anului viitor
Citeste tot despre: 

Corneluş Dinu este în culmea fericirii. Soţia sa, Alexandra, a aflat că este însărcinată în aproape două luni, cei doi urmând să devină părinţi la sfârşitul acestui an.

Dacă în urmă cu şase luni, viaţa familiei Dinu părea un adevărat coşmar, Silvia Dinu decedând după o luptă crâncenă cu diabetul, „Mister" are acum motive de fericire.

Nora sa, Alexandra îi va îndeplini visul mult aşteptat, acela de a deveni bunic. Corneluş şi Alexandra, ambii în vârstă de 23 de ani, formează un cuplu încă din perioada liceului, iar în toamna trecută au hotărât să-şi unească destinele.

Cei doi au avut parte de o nuntă ca-n poveşti, la care au participat peste 400 de invitaţi. Vestea că vor deveni părinţi nu i-a luat pe nepregătite pe cei doi tineri care îşi doreau de mai mult timp acest lucru.

Chiar dacă nu se ştie încă sexul copilului, perioada de sarcină a Alexandrei fiind încă prea mică, cei doi viitori părinţi au început să caute deja nume cât mai interesante, pe lista lor aflându-se şi numele mamei lui Corneluş, Silvia, în cazul în care vor avea o fetiţă.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1