Misiune imposibilă pentru Bayern Munchen

Ultima actualizare:

    Marquinhos a marcat un gol la Munchen deși era accidentatFoto: EPA-EFE
Marquinhos a marcat un gol la Munchen deși era accidentatFoto: EPA-EFE

Cu Boateng, Coman și Goretzka pe lista jucătorilor incerți, Bayern Munchen are o misiune extrem de complicată în partida retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. Victorioasă (3-2) în Germania, Paris Saint-Germain pornește favorită în disputa de mâine seară (marți, 13 aprilie), de la ora 22.00. Tot atunci, Chelsea are avantaj (2-0) în fața lui FC Porto.

Egalată la 1 de Union Berlin, pe teren propriu, sâmbătă, în meci de campionat, Bayern Munchen resimte în continuare absența lui Robert Lewandowski, golgheterul său. Problemele lui Hans-Dieter Flick nu se opresc, însă, aici. Lovit la genunchi în aceeași dispută din weekend, Kinsley Coman a devenit incert pentru confruntarea cu PSG. Iar în aceeași situație s-ar afla și Jerome Boateng. Mult mai serioasă ar fi problema lui Leon Goretzka. Mijlocașul german a suferit o întindere în turul cu PSG, iar Bayern nu vrea să riște în cazul său. În schimb, Flick poate beneficia de serviciile lui Lucas Hernandez și a lui Jamal Musiala, marcatorul golului cu Union Berlin. De asemenea, la Bayern poate reintra și Alphonso Davies.   La adăpostul succesului din tur, Mauricio Pochettino nu e nici el lipsit de griji. Cum Marquinhos are șanse mici să revină pe teren după leziunea la aductori suferită la Munchen, argentinianul trebuie să găsească o soluție pentru centrul apărării sale. Iar varianta vehiculată de presa franceză este Danilo.  

Liga CampionilorSferturi de finală, returMarți (13 aprilie)PSG- Bayern (3-2 în tur)Chelsea - Porto (2-0 în tur)Miercuri (14 aprilie)

Dortmund - City (1-2 în tur)Liverpool - Real (1-3 în tur)

SemifinaleBayern / PSG - Man. City / DortmundReal / Liverpool - Porto / Chelsea

image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net