Miriuţă i-a "ars" pe întârziaţi!

16-sport-miriuta.jpg

Miriuţă introduce disciplina nemţească la CFR
Citeste tot despre: 

Traian Marc, Tiago Lopes, Filipe Nascimento, Diego Ruiz şi Billel Omrani sunt jucătorii care nu s-au prezentat la data de 5 ianuarie sub comanda lui Vasile Miriuţă. Cu toţi au scos din buzunare câteva sute de euro.

“Îi aştept pe toţi la reunire şi nu voi accepta nici o întârziere. Le-am zis programul cu două săptămâni înainte de a intra în vacanţă. Am spus: toată lumea să fie pe 4 în Cluj, iar pe 5, de la ora 10.00, avem primul antrenament. Cine nu vine plăteşte. Nu există scuze, noi avem un regulament de ordine interioară ce trebuie respectat”, a fost anunţul iniţial al antrenorului formaţiei CFR Cluj. Dar portarul Marc şi străinii Lopes, Nascimento, Ruiz şi Omrani nu au venit la timp. Ei vor fi amendaţi cu sume între 500 şi 700 de euro, totalul depăşind uşor 3.000 de euro. Banii vor intra într-un fond din care se vor sărbători la restaurant primele succese oficiale ale anului. 

În plus, antrenorul Miriuţă a confirmat că va continua la echipă, în ciuda ofertelor avantajoase primite în ultima perioadă. Una dintre ele era din China, de la Guizhou Hengfeng Zhicheng, cei de aici fiind dispuşi să-i plătească 45.000 de euro lunar.

loading...
Loading...