Miriuță, după ratarea play-off-ului: ”E normal să se strige demisia”

miriuta.jpg

Vasile Miriuţă

Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, are zilele numărate la cârma echipei după ce a ratat calificarea în play-off. El spune că se așteaptă la demitere.

"Nu a mers nimic, nu mi-am recunoscut echipa. Atitudine, determinare, nimic, nu mi-am recunoscut echipa. Poate trebuia să fac altă echipă, alt 11, dar acum nu mai are rost. Jocul de azi nu trebuia sa-l pierdem, e normal să se strige demisia. O să discut cu patronul şi vom vedea ce se va întâmpla. Acum sunt jos, mă voi ridica şi tot aşa. Merg la Bucureşti, discut cu patronul şi vom vedea. Din zece ani de antenor, cred că ăsta e cel mai negru moment", a declarat Miriuţă la Digisport după înfrângerea cu 2-0 suferită de Dinamo în fața Astrei.

Loading...

Citește și

  • finamo astra fotbal

    Dinamo a pierdut cu 2-0 la Giurgiu, în fața Astrei, și a ratat obiectivul: calificarea în play-off-ul Ligii 1. Astfelm, dinamoviștii pot să se claseze maximum pe locul 7 în prima ligă.

  • ASA Târgu-Mureș a învins Steaua și a cucerit astfel Supercupa, primul trofeu din istoria clubului. Meciul de miercuri a fost primul și ultimul pentru Dan Petrescu pe banca tehnică a vicecampioanei. În locul ”Bursucului”, mureșenii l-au adus pe Vasile Miriuță, cel care speră să-i convingă pe jucători să rămână la echipă, în ciuda problemelor financiare și cele cu DNA-ul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1