Mirel Rădoi: ”Nu meritam să facem egal”

Ultima actualizare:

    Mirel Rădoi îl consolează pe Florinel ComanFOTO: Sportpictures.eu
Mirel Rădoi îl consolează pe Florinel ComanFOTO: Sportpictures.eu

Mirel Rădoi spunea lucrurilor pe nume atunci când era jucător. Trecerea anilor nu l-a schimbat și a devenit un antrenor care nu se teme să spună adevărul. Așa a făcut și după eșecul naționalei de tineret în Danemarca, scor 1-2.

Penalty-ul ratat de Florinel Coman în ultimul minut al meciului din Danemarca ne-a făcut să credem că meritam să facem egal în meciul de debut al preliminariilor Europene. De fapt, înfrângerea cu 2-1 a reflectat exact realitatea de pe teren, așa cum a recunoscut și selecționerul Mirel Rădoi: ”Sunt foarte puţine lucruri pozitive. Aş lăuda băieţii pentru atitudine, pentru revenirea pe final de joc, dar cred eu că dacă egalam era nemeritat. Nu ştiu dacă am fi meritat vreun punct astă seară, la felul cum ne-am prezentat, greşeli copilăreşti, greşeli de poziţionare, de interpretare. E clar că în momentul de faţă trebuie să îmi asum acest rezultat. Îmi pare rău pentru că nu au putut să treacă peste momentele grele, pentru că noi trebuia să fim echipa care să încerce în primele 20 de minute să pună presiune pe ei, să aibă o posesie prelungită a balonului, să aibă schimburi de direcţie cât mai rapide, penrtru că ştiam că adversarii noştri în momentul în care vor pierde mingea vor încerca să facă un contrapresing. Din păcate, am realizat foarte puţine lucruri în primele 20 de minute. Persistă aceleaşi probleme pe care le-am avut şi cu generaţia trecută, la nivelul fundaşilor centrali, din păcate interpretăm foarte greu jocul, în momentul în care jucăm cu o echipă care joacă 4-3-3 şi atacantul iese undeva să creeze o superioritate la nivelul mijlocaşilor noştri centrali, din păcate interpretăm din nou greşit. În momentul de faţă, singurul vinovat sunt eu", a declarat Rădoi pentru TVR.

Naționala Under 21 a debutat cu un eşec în preliminariile Campionatului European. ”Tricolorii” au fost învinși cu 2-1 de Danemarca, la Aalborg, golul formației noastre fiind marcat de Florinel Coman, în minutul 80. Tot el a ratat un penalty în minutul 90+3. Pentru Danemarca a marcat Olsen, în minutele 3 şi 55.

Danemarca – România 2-1

Au marcat: Olsen (min 3 şi 55)/ Fl. Coman (min. 80)

DANEMARCA: Christensen - Anymbe, Sorensen, Nelsson, Poulsen - Hjulmand (Andersen 46), Nartey, Holse (Madsen 87) - Olsen, Larsen, Dreyer (Odgaard 66). Antrenor: Albert Capellas.

ROMÂNIA: Aioani - Raţiu (Velisar 66), Paşcanu, Dima (Chindriş 66), Boboc - Olaru, Băluţă, Dragomir (Ciobanu 51) - Drăguş (Dobre 66), Petre (Ganea 72), Coman. Antrenor: Mirel Rădoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net