Mircea Rednic: ”În situația noastră orice punct e bun”

Ultima actualizare:

    Mircea RednicFOTO: Sportpictures.eu
Mircea RednicFOTO: Sportpictures.eu

Dinamo va deschide astăzi etapa a 12-a a Ligii 1 într-un meci ”pe viață și pe moarte” cu Gaz Metan, la Mediaș. Instalat de două săptămâni la cârma ”câinilor”, Mircea Rednic a vorbit ieri, într-o conferință de presă, despre foarte multe lucruri.

De la achiziții la vaccin și de la veșnica lui direre că este ”sărit” de la națională până la atacarea lui Cosmin Contra. Iată cele mai importante lucruri despre care a vorbit tenicianul.

Despre transferurile viitoare: ”Am avut aproape zece zile la dispoziţie să lucrez cu piesele mele, să-i cunosc mai bine, am avut şi un meci amical, am făcut şi un meci la Săftica şi mi-am făcut o părere şi o imagine legate de ce avem, legate de ce putem să aducem în perioada asta. Până duminică vor semna încă doi jucători, un atacant. Avem două posibilităţi, un atacant din Olanda şi un atacant din Bulgaria. Tomas Vestenicky abia astăzi o să facă testul fizic, după care o să luăm o decizie. Avem discuţii avansate cu un fundaş dreapta, care a jucat în Belgia, îl cunosc, sper să semneze şi de luni să-l am, să poată să intre în programul echipei. Ei nu au venit în probe, doar voi îi vedeţi că sunt în probe”.

Despre meciul cu Gaz Metan: ”În situaţia noastră, orice meci, orice punct, orice puncte acumulate sunt binevenite şi avem nevoie ca de aer. La meciul de la Mediaş ne dorim să luăm puncte, un punct, pentru că e o echipă care are altă faţă de când au schimbat antrenorul, joacă foarte bine. Sunt jucători acolo cu care am lucrat, Filip, Horşia, Grădinaru, jucători cu calitate. Trebuie să ne aşteptăm la un meci foarte greu. Şi ei sunt în situaţia în care sunt, dar eu am încredere, mai ales după discuţiile pe care le-am avut, după evoluţia pe care am avut-o la ultimul meci cu UTA, o echipă care şi-a propus play-off-ul anul acesta, cu care am reuşit să facem o partidă bună”.

Despre aducerea la club a lui Răducioiu: ”Am vorbit cu Răducioiu. În momentul acesta îl doresc să vină lângă echipă. M-am întâlnit cu el, a rămas ca domnul Mureşan să discute săptămâna asta. Vine pe postul de director tehnic, sportiv, manager, ce vrea el. În plus de asta, la cum arată, mă gândesc să-l mai bag vreo 5-10 minute la sfârşit să ţină de minge”.

Despre vaccinare: ”Sunt probleme din cauza noastră, pentru că a fost o relaxare totală în vară şi acum începem să ne plângem. Normal că suntem îngrijoraţi, de aceea luăm măsurile la cantonament. Băieţii se dezbracă în camere, vin direct la antrenament. Noi ne luăm toate măsurile, dar după aia se duc acasă... Cred că trei sferturi sunt vaccinaţi. Toate rezultatele la testele PCR au fost negative”.

Despre echipa națională: ”Mie nu mi s-a propus preluarea echipei naţionale. Ce să fac, să mă propun singur? În România deranjezi dacă spui ce crezi sau dacă îţi spui părerea. La mine, abia se aşteaptă o declaraţie pe care o fac şi apoi tot felul de comentarii. Dar sunt obişnuit. Trebuie să-l înţelegem şi pe Rădoi, că nu mai sunt jucătorii de pe vremea mea. E oltean, s-ar putea să se răzgândească. Poate la supărare... Dar chiar nu era momentul, pentru că erau două jocuri bune. Trebuia să o facă după ultimele două meciuri”.

Despre Cosmin Contra: ”Contra nu e dinamovist, la felul cum s-a comportat acum. Nu poţi să spui că e dinamovist când acceptă jucători la salariile care au fost, care îşi cer banii. Toţi muncim, dar chiar dacă iubeşti un club, faci şi tu sacrificii”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net