Mircea Rednic descrie Craiova într-un mod plastic - ”E ca Rapidul! Când nu sunt rezultate apar acuzele”

rednic-mircea_rps8546.jpg

Mircea Rednic a antrenat Craiova în ediția 2004/2005
Mircea Rednic a antrenat Craiova în ediția 2004/2005
Foto: sportpictures.eu

Antrenor al formaţiei Viitorul Constanţa, Mircea Rednic își cunoaște foarte bine adversarii din Bănie.

Aflată pe locul 3 în Liga 1, la 4 puncte de liderul FCSB, Universitatea Craiova nu-și mai poate permite să risipească puncte. Mai cu seamă că în ultimele patru etape n-a izbutit să câștige niciodată. 
Misiunea oltenilor nu este deloc simplă, ei urmând să primească vizita lui FC Viitorul, o grupare care încearcă să revină în zona locurilor care asigură participarea la Play-Off. Aspect cunoscut de antrenorul Craiovei. "Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe preocupate de fotbal, preocupate de posesie”, a declarat Corneliu Papură. ”Majoritatea meciurilor Viitorul - Universitatea Craiova au fost frumoase. Sperăm să reuşim să câştigăm. (...) Fiecare meci îl tratez să-l câştig. Trebuie să ne concentrăm pe meciul care urmează, indiferent de rezultatul care a fost”. 
Mulțumit de faptul că nu se confruntă cu accidentări în lot, Mircea Rednic a făcut o scurtă descriere a adeversarilor din Bănie: “Am antrenat la Craiova şi ştiu ce înseamnă Craiova. E un fel de Rapid. Mult entuziasm, cu perioade bune, după care, când au rezultate negative, încep tot felul de discuţii. Se gândesc să schimbe, să facă acuze. De ce spun că o să fie un meci foarte greu? Pentru că ei vin după patru meciuri in care rezultatele nu au fost cele pe care le doreau. Și evoluând acasă, au şi jucători cu calitate, mai ales la mijlocul terenului. Sunt jucători care pot face diferenţa, jucători cu experienţă. Va fi un meci foarte greu. (...) Vor intra bine montaţi pentru că obiectivul lor este câştigarea campionatului şi au nevoie foarte mult de trei puncte. Mai mult ca sigur ei vor fi cei care vor risca mai mult”, a declarat Mircea Rednic.
Meciul dintre Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa este programat mâine (sâmbătă, 22 ianuarie), de la ora 21.00. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1