Mihalcea, omul ales să o salveze pe Dinamo

Ultima actualizare:

    Adrian Mihalcea a fost secund la nationala RomânieiFOTO: Sportpictures.eu
Adrian Mihalcea a fost secund la nationala RomânieiFOTO: Sportpictures.eu

După trei zile de căutări, Dinamo are, în sfârșit, antrenor. Acesta este cel care era dat drept principalul favorit, fostul golgheter al echipei, Adrian Mihalcea.

În vârstă de 44 de ani, Mihalcea a fost unul dintre golgheterii echipei la începutul anilor 2000, el marcând pentru Dinamo 68 de goluri în 181 de meciuri în Liga 1 și figurând încă între primii 10 marcatori din istoria clubului din Ştefan cel Mare. Dublu campion cu Dinamo (2000 și 2002) și triplu câștigător al Cupei României (2000, 2001 și 2005), Mihalcea a semnat un contract pe un an și jumătate și a câștigat lupta pentru acest post cu un alt fost mare jucător dinamovist, Liviu Ciobotariu. El va avea un salariu de 5.000 de euro pe lună, conform surselor gsp.ro. Oricum, având în vedere că aceasta e cea mai importantă provocare a scurtei cariere de tehnician, Mihalcea nu a pus banii pe primul plan. El a antrenat pentru prima dată pe Unirea Slobozia (2013-2015), după care a trecut pe la ACS Berceni, Dunărea Călăraşi, UTA, CS Mioveni şi, din toamna anului 2017 până la finalul anului trecut, a fost secundul selecţionerului Cosmin Contra la prima reprezentativă a României.

”Sunt la fel de emoţionat şi de onorat ca în prima zi când am venit ca jucător la Dinamo. Nu este cel mai fericit moment al echipei, dar sunt convins că împreună cu jucătorii, staful tehnic şi suporterii noştri vom reuşi să vorbim din nou de performanţă la Dinamo. Ca jucător am trăit momente unice la Dinamo, ca antrenor vreau să retrăiesc aceleaşi sentimente”, este mesajul lui Adrian Mihalcea, potrivit fcdinamo.ro. El va fi prezentat oficial azi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net