Mesut Ozil, primele declaraţii după ce el şi Sead Kolasinac au fost atacaţi. În maşină se afla şi soţia lui

Ultima actualizare:

    Sead Kolasinac şi Mesut Ozil au fost atacaţi în Londrafoto: Twitter
Sead Kolasinac şi Mesut Ozil au fost atacaţi în Londrafoto: Twitter

Mesut Ozil şi Sead Kolasinac au fost atacaţi joi după-amiaza (25 iulie), în plină stradă, în Londra. Cei doi au scăpat nevătămaţi, iar poliţia a demarat o anchetă. Ozil a rupt tăcerea după atac şi a declarat că el, soţia sa şi colegul său de la Arsenal sunt bine.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe stradă arată cum Ozil şi Kolasinac au fost atacaţi de doi bărbaţi mascaţi în timp ce se aflau în maşina mijlocaşului Arsenal. Colegul lui, Sead Kolasinac, poreclit "Tancul", a încercat să se lupte cu atacatorii, deşi nu avea nicio armă la el, iar cei doi aveau cuţite. Ozil a urcat în maşină şi a fugit la restaurantul turc unde erau aşteptaţi. Soţia lui, Amine, se afla şi ea în vehicul, conform mirror.co.uk. 

Germanul a publicat un mesaj pe pagina sa de Twitter, vineri, alături de o fotografie cu el şi Kolasinac. "Sead, soţia mea Amine şi cu mine sunt din nou bine, după incidentul din Londra. Mulţumim tuturor celor care au trimis mesaje de încurajare", au fost cuvintele lui Ozil. 

Sead Kolasinac, lăudat pentru curajul de a înfrunta atacatorii

Şi bosniacul Sead Kolasinac a publicat aceaşi imagine pe Twiiter, cu mesajul "cred că suntem bine acum". El a fost lăudat pentru curajul de care a dat dovadă în timpul atacului, deşi oficialii Premier League au rugat alţi fotbalişti să nu reacţioneze la fel.

Poliţia anchetează incidentul, care a avut loc în nordul Londrei, lângă cartierul Hampstead, dar nu au arestat încă pe nimeni.

Patronul restaurantului unde s-a refugiat Ozil: "Au venit la noi pentru protecţie"

Şi proprietarul restaurantului în care a fugit Mesut Ozil a dat declaraţii, mai ales că fotbalistul a fost criticat pentru faptul că şi-a lăsat colegul singur. Yagmur Cicek a spus că atacul a avut loc în faţa restaurantului şi că Ozil a venit pentru a putea suna la poliţie. 

"Incidentul a început în afara restaurantului nostru. La început, cei din bandă au atacat maşina cu pietre. Ozil imediat ne-a dat telefon să chemăm poliţia, ceea ce am şi făcut. Apoi, au venit în restaurant pentru protecţie.

Mesut şi soţia lui fac parte din familia noastră, sunt oameni foarte buni şi îi iubim. Îl ştiu pe Mesut de mult, îl iubesc, e ca şi fiul meu. Ţin atât de mult la el încât mi-aş da viaţa pentru el. Şi pe celălalt băiat, Sead, îl ştiu, vine la noi destul de des. E mereu respectuos şi foarte politicos", a spus Yagmur Cicek 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net