Messi va deveni tată!

Citeste tot despre: 

Cel mai valoros jucător al planetei, Leo Messi, are un motiv special pentru care trebuie să-şi ducă echipa spre o nouă Ligă a Campionilor. Iubita argentinianului, Antonella Roccuzzo, este însărcinată!

Deşi ştirea nu a fost confirmată de fotbalist sau de staff-ul său, presa argentiniană a aflat că jucătorul de la FC Barcelona va deveni tată la începutul anului viitor.

Lionel şi Antonella sunt împreună din 2009, iar relaţia lor a fost una extrem de discretă.Fotografiile cu ei împreună sunt destul de rare şi niciodată incendiare. Aceasta deoarece niciunul dintre ei nu-şi doreşte să iasă în atenţia presei prin fotografii de prima pagină legate de relaţia lor.

În vârstă de 24 de ani, Leo Messi candidează cu succes la titlul de cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor. El nu are prea mult timp să se gândească la cum va reacţiona când îşi va ţine pentru prima dată copilul în braţe - nici nu are cum să ştie, de altfel, ce sex va avea acesta - pentru că, mâine, el va încerca să-şi ajute echipa la Londra, cu Chelsea, să obţină un rezultat care să-i dea şanse pentru calificarea, din nou, în finala Ligii Campionilor. În cealaltă semifinală, azi, se vor întâlni, la Munchen, Bayern şi Real Madrid.

Loading...