Mesaj pentru Lupescu: "Îşi arăta muşchii la naţională"

ionut lupescu

ionut lupescu
Ionuţ Lupescu
foto: Click!

Mirel Rădoi a declarat că şi-a spart nasul, pomentele, şi-a rupt degetul la meciurile echipei naţionale pentru ca apoi Ionuţ Lupescu, fost director general la FRF, în prezent director tehnic la UEFA, să îi arate "că are muşchi".

"Jucând 60 şi ceva de meciuri la echipa naţională am ajuns să fiu hulit. Degetul ăsta (n.r. - degetul arătător de la mâna dreaptă) nu îl mai pot îndoi după un meci jucat la naţională. Am avut nasul spart, pometele spart la naţională... şi pentru ce? Ca să vină Ionuţ Lupescu să îmi arate că are muşchi. Sau să vină altul să îmi arate că eu sunt problema în fotbalul românesc. Numai Ionuţ Lupescu poate confirma dacă are sau nu ceva cu mine. Dacă are, e treaba lui. Dar el e pus într-o funcţie (n.r. - la UEFA) în care, cred eu, răzbunările nu îşi au rostul", a spus Rădoi. El a dat aceste explicaţii după ce au apărut zvonuri conform cărora a fost interzis pe banca tehnică la meciurile din cupele europene de Comisia de Disciplină a UEFA în urma unui raport al lui Ionuţ Lupescu. Cei doi s-au certat şi-n urmă cu câţiva ani, Rădoi refuzând să mai vină la naţională.

Loading...

Citește și

  • mirel radoi

    Directorul sportiv al Stelei, Mirel Rădoi, a explicat de ce nu şi-a luat BAC-ul până acum şi de ce a ales să urmeze studiile pentru licenţa PRO de antrenor în Republica Moldova, acolo unde diploma de absolvire nu e necesară.

  • Mirel Rădoi

    Şeful Comisiei Tehnice de la UEFA Ionuţ Lupescu a explicat motivul pentru care Mirel Rădoi nu mai are dreptul de a conduce meciurile Stelei. El nu a ezitat să-l taxeze pe directorul sportiv al celor din Ghencea, războiul dintre ei fiind unul vechi.