Meme, ieşirile astea sunt de la pastile?

Ultima actualizare:

Performanţele şi banii îmbată pe oricine, iar oamenii care conduc Steaua au avut parte de asta din belşug în ultimul timp. Totuşi, furia care i-a cuprins roş-albaştrii nu pare justificată. Iar cel care a exagerat cel mai mult este din nou managerul general, Mihai Stoica.

Singurul conducător care a bătut un suporter a întrecut la conferinţa de presă de marţi tot ce credeam a fi fără precedent până acum.

S-a ridicat pe sine la un rang demn de China comunistă, i-a umilit pe foştii jucători şi antrenori legendari al Stelei şi a dat sfaturi şi despre ce trebuie să facă echipa naţională ca să ajungă la Mondiale, deşi s-a demonstrat că până la urmă nu ştie regulamentul.

Mulţi au spus că ăsta e Meme. Alţii au glumit întrebând pe site-uri ce fumează oare managerul. Ultimii nu par a fi departe de adevăr. "Iau Xanax înainte de meciuri pentru a mă calma. Când intru în febra partidei sunt foarte agitat şi nu ştiu ce să fac", a spus Stoica cu ceva timp în urmă. Iar de aici pare să plece totul.

"Mihai Stoica se îndoapă cu medicamente, pastile care să-l scape de stres şi apoi are astfel de reacţii ciudate", spunea Dumitru Dragomir, insinuând că Meme este influenţat de alte substanţe. Un antrenor cu care Stoica a lucrat în trecut a confirmat sub protecţia anonimatului că managerul intra în panică în ziua jocurilor, dar după ce lua medicamente se transforma total. În aceste condiţii, tot ce ne putem dori este ca Stoica s-o lase mai moale cu pastilele şi să-şi aducă aminte ce club reprezintă.

"Ca şi în cazul altor benzodiazepine au fost raportate reacţii ca: dificultăţi de concentrare, stări confuzionale, halucinaţii, excitaţii, precum şi efecte de comportament advers ca iritabilitate, agitaţie, furie şi agresivitate sau reacţii de tip ostil. În multe dintre cazurile observate ce au prezentat tulburări de comportament, pacienţii primeau concomitent şi alte medicamente active şi/sau sufereau de o afecţiune psihiatrică", scrie în prospect, la "Reacţii adverse".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net