Mayweather se face patron de club de fotbal?

Ultima actualizare:

    Mayweather nu stă nici în pat fără bani
Mayweather nu stă nici în pat fără bani

Celebrul boxer retras din activitate susține că ar fi interesat să investească la Newcastle, echipa de pe locul 13 din Premier League.

În luna octomebrie, patronul de la Newcastle, Mike Ashley, a anunțat că vrea să vândă clubul. Până acum, nu a primit nici o ofertă. La modul declarativ, însă, un miliardar și-a anunțat dorința de a investi la echipa de pe locul 13 din prima ligă engleză. Nimeni altul decât Floyd Mayweather (41 de ani), celebrul boxer american, retras momentan din activitate.

Mayweather este cunoscut pentru aroganțele pe care le face cu averea sa impresionantă. Recent, el a dezvăluit că este pe cale să mai facă una! Concret, ar fi  dispus să cheltuiască câteva zeci de milioane pentru a susține financiar echipa Newcastle United, scoasă la vânzare, fără succes, încă din toamnă.

” Ați face bine să credeți că, dacă aș investi la Newcastle, m-aș întoarce să petrec foarte des acolo. Iubesc Newcastle. Oamenilor aceia le place să petreacă mai mult decât în orice alt oraș în care am fost până acum în lumea asta. M-am întâlnit cu câțiva dintre jucători anul trecut și sunt băieți de treabă. Mereu sunt deschis la noi posibilități de afaceri și iubesc toate sporturile. Dar dacă oamenii de la club ar pune la punct un plan de afaceri, iar partenerii mei s-ar uita peste el și ar spune ”Floyd poate face bani”, atunci aș investi. Fotbalul nu e tocmai jocul meu, dar am relații în toată lumea”, a spus pugilistul despre posibilitatea de a prelua echipa pregătitiă acum de Rafa Benitez. Ultimul meci jucat de Floyd Mayweather a fost cel cu Connor McGregor, starul din artele marțiale mixte (MMA). Americanul a avut câștig de cauză, învingându-l e McGregor prin knock out tehnic. După aceeastă gală, a anunțat că se retrage din box, dar este posibil ca decizia să nu fie definitivă, având în vedere că același anunț l-a făcut și înainte de disputa cu Mc Gregor, dar s-a răzgândit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net