Maxim, luat la întrebări de fani

Ultima actualizare:

    Maxim şi coechipierii  le-au dat explicaţii  fanilor pentru situaţia în  care a ajuns Stuttgart
Maxim şi coechipierii le-au dat explicaţii fanilor pentru situaţia în care a ajuns Stuttgart

Alexandru Maxim trece prin clipe groaznice la echipa din Stuttgart, care are nevoie de o minune în ultima etapă pentru a se menţine în prima ligă. Furioşi, fanii şvabi s-au răsculat împotriva fotbaliştilor.

După 40 de ani neîntrerupţi în Bundesliga, VfB Stuttgart e cu un picior şi jumătate în liga a doua. Eşecul de acasă (1-3) cu Mainz, din penultima etapă, i-a trimis pe alb-roşii pe locul 17, primul retrogradabil. Trupa lui Alex Maxim ar mai putea să prindă poziţia a 16-a (de baraj) doar dacă Werder Bremen va pierde în ultima rundă acasă cu Frankfurt, iar VfB-ul se va impune la Wolfsburg. Şansele ca acest scenariu să se întâmple sunt minime, iar dezastrul care se profilează a fost conştientizat atât de jucători, cât şi de fanii grupării din Stuttgart.

Românul va fi vândut în vară

Astfel, la finalul partidei de sâmbătă, câteva sute de suporteri au intrat în teren pentru a-i trage la răspundere pe jucători. Inclusiv Alex Maxim a fost luat la întrebări, însă românul n-a făcut decât să plece capul şi să facă promisiuni fără acoperire, la fel ca restul colegilor. „Vom lupta până la ultima picătură de energie”, a spus antrenorul Kramny, cel care va fi primul responsabil pentru retrogradarea unei echipe care a câştigat de cinci ori campionatul Germaniei, ultima dată în 2007. Maxim (25 de ani) şi-a prelungit contractul cu VfB Stuttgart până în 2019, dar e greu de crezut că va mai juca în liga secundă. Şvabii vor fi nevoiţi să reconstruiască lotul şi să scape de jucătorii cu salarii mari, Maxim fiind unul dintre cei care vor fi puşi pe lista de transferuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net