Măsuri dure împotriva cluburilor în insolvenţă! "Vor fi retrogradate"!

razvan burleanu

razvan burleanu
Răzvan Burleanu

Conducătorul Federaţiei, Răzvan Burleanu, a pornit războiul cu echipele aflate în insolvenţă. Cluburile aflate îna cestă situaţie vor fi depunctate, nu vor mai putea juca în Cupa României şi-n cele din urmă vor fi retrogradate.

"Am decis ca vom acţiona şi vom ataca direct problemele reale din fotbalul românesc. Cu precădere la Liga I. Cel mai dramatic factor din fotbalul romanesc este insolvenţa şi vom ataca...Vom avea propuneri la următoarele două şedinţe de Comitet Executiv, în care trebuie să luăm o decizie, ca echipele aflate în insolvenţă să nu mai poată juca în Cupa României, în play-off-ul Ligii I. Imediat, din următorul sezon, în prima fază, aceste echipe vor fi depunctate. Apoi, din sezonul 2018-2019 vor fi retrogradate", a spus Burleanu.

Loading...
 
 

Citește și

  • Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că Iordănescu e istorie la naţională şi negociază cu mai mulţi antrenori români şi străini, urmând să anunţe noul selecţioner până la finalul Euro 2016. Varianta Olăroiu a picat, acesta refuzând să preia echipa naţională.

  • Schimbarea produsă la FRF în 2014 a adus multe lucruri noi, dar din păcate nu toate bune. Înlăturarea lui Mircea Sandu a produs şi haos, manageriat câteodată foarte prost de Răzvan Burleanu şi echipa lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1