Marius Şumudică a rămas fără permis. "Mi-au spus că nu vor să mă târască pe jos ca pe Ilie Năstase"

Marius Şumudică.jpg

Marius Şumudică şi-a pierdut temporar permisul pentru că a forţat culoarea roşie a semaforului. Nu s-a dat în stambă pentru că i-a fost frică, dar i-a dat în judecată pe poliţişti
FOTO: RPS

Marius Şumudică a trecut pe roşu luna trecută, iar Poliţia Rutieră l-a lăsat fără permis. Antrenorul i-a dat în judecată pe oamenii legii, dar a pierdut.

Confirmarea a venit azi, când tehnicianul a declarat că se simte nedreptăţit, dar că i-a fost frică să facă scandal. "Am încercat, am vorbit frumos. Chiar mi s-a atras atenţia: «Vezi, că nu vrem să ai aceeaşi soartă ca domnul Năstase, să te lungim pe jos!». Mi-au spus că am trecut pe culoarea galben spre roşu. Iar eu am zis că sunt un cetăţean oarecare, să nu considere că mă numesc Şumudică. Mi s-a răspuns că nu-i interesează fotbalul, aşa după nume îşi aduce aminte ceva vag" , declara atunci Marius Şumudică.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Clubul AS Monaco trece printr-o adevărată furtună în această perioadă, nu numai pe teren, acolo unde echipa suferă cumplit, ci şi la nivelul patronatului. Mai exact, miliardarul rus Dmitri Ribolovlev a fost reţinut marţi seară de poliţia franceză, fiind acuzat de fapte de corupţie şi trafic de influenţă.

  • Aflatâ în lupta pentru calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor la fotbal, echipa franceză Paris Saint-Germain a terminat la egalitate (1-1) meciul de la Napoli, din grupa C. La final, preşedintele grupării din Hexagon, Nasser al-Khelaïfi, a criticat arbitrajul.