Marius Șumudică a plecat de la Rizespor. „Nu vreau să mor pe bancă!”

sumudica-marius-epa-efe-h_55003891_1.jpg

Marius Șumudică a împlinit azi 50 de ani
Marius Șumudică a împlinit azi 50 de ani
Foto: EPA-EFE

Antrenorul bucureștean s-a despărțit de gruparea turcă după eșecul (1-2) cu Kayserispor

La nici două luni după ce își reziliase contractul cu Gaziantep, Marius Șumudică a pus capăt și înțelegerii cu Rizespor. Decizia a fost luată după ce formația pe care o pregătea s-a înclinat în fața aceleia la care activează Silviu Lung Jr, Cristian Săpunaru şi Denis Alibec. Clubul Caykur Rizespor a făcut anunțul  oficial: "Contractul antrenorului Marius Şumudică a fost reziliat de comun acord. Îi mulţumim domnului Şumudică pentru serviciile sale şi îi dorim succes mai departe în carieră".
Deznodământul era previzibil. Iar antrenorul român lăsase să se întrevadă ce va urma. “ Cred că am făcut totul pentru Rizespor. Am început să mă îmbolnăvesc din cauza stresului. (...) Pentru prima dată în cariera mea de 20 de ani nu reuşesc cu o echipă. Asta mă întristează. Este greşeala mea. Nu acuz pe nimeni. A fost greşeala mea că am venit la jumătatea sezonului. Îi mulţumesc Turciei. Le mulţumesc tuturor, suporterilor, conducerii clubului. Au avut încredere în noi, dar cred că astăzi am ajuns la despărţire. Nu vreau să-mi pierd viaţa pe bancă”, a spus Şumudică, potrivit sozcu.com.tr.
Rizespor ocupă locul 16 în clasament, cu 28 de puncte, fiind la egalitate cu Kayserispor, care este pe 15. Lider rămâne Galatasaray, cu 57 de puncte.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1