Marius Șumudică a dat lovitura și vrea să plece

Ultima actualizare:

    Marius ȘumudicăFOTO: Sportpictures.eu
Marius ȘumudicăFOTO: Sportpictures.eu

Marius Șumudică este antrenorul momentului în Turcia și vrea să profite la maximum de acest statut. După victoria cu 3-1 obținută în fața lui Fenerbahce, echipa lui, Gaziantep, a urcat pe locul 4 în clasament și pe adresa lui au venit două oferte de milioane la propriu.

Tehnicianul român a recunoscut la DigiSport că a primit două oferte foarte mari de la echipe din alte țări și că este tentat să accepte să plece de la Gaziantep, cu care nu mai are decât patru luni de contract. ”Am pregătit foarte bine meciul, am câştigat cu Başakşehir şi am câştigat şi acum cu Fenerbahce. Am găsit antidotul să câştig cu cele două forţe ale Turciei. Cred că ne-a ajutat și coronavirusul, să stăm izolaţi. Am primit şi două oferte în seara asta. Mai am patru luni de contract, n-am cum să zic. Oamenii au spus că Şumudică face o treabă foarte bună şi avem timp să vorbim în martie-aprilie. Se înşală dacă ei cred că aşteptăm până atunci. În martie, de mărţişor, îşi caută alt antrenor. Financiar nu mi-a venit să cred oferta, şase zerouri erau, dar ce era în faţă... Săptămâna asta care urmează e o săptămână cred că decisivă pentru cariera mea. Voi pregăti meciurile cu maximă atenţie, dar pentru viitorul meu e o săptămână foarte importantă. Vor fi discuţii, nu cu cei de la club. Cele două oferte, vorbim de Golf - acolo sunt foarte apreciat - şi vorbim despre o echipă din Europa de vest”, a declarat Șumi.

Tehnicianul român a mai spus că turcii îl apreciază atât de mult încât vor să-i dea și cetățenia turcă. “Te simţi respectat, am atâtea naţionalităţi, sunt 14 străini, zece turci, nu e uşor... Sunt lucruri extraordinare. M-au invitat acum două zile guvernatorul provinciei Antep şi primarul şi mi-au cerut toate datele trimiţându-mă la un oficiu, dorind să-mi acorde cetăţenia turcă şi paşaportul turc. Lucru care mă flatează enorm. Niciodată nu o să renunţ la cetăţenia română, dar este un lucru de preţuire, m-am simţit extraordinar”, a mai spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net