Marius Baciu, ridicat de trupele speciale după meci!

banda-baciu_rps1144.jpg

Marius Baciu a fost ridicat de mascați după meci
Marius Baciu a fost ridicat de mascați după meci
Foto: Sport Pictures

Antrenor principal al echipei Turris Oltul Turnu Măgurele, Marius Baciu a fost ridicat de trupele speciale, ieri, după meciul câștigat (3-2), în deplasare, cu Sportul Snagov, în etapa cu numărul 17 a Ligii a II-a.

Dosarul care îl vizează, pentru infracţiuni economice, este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. „A fost pus în aplicare un mandat de aducere pentru audiere pe adresa lui Marius Baciu. Tot ce pot să vă spun e că nu este în discuție un dosar pentru mafia pariurilor”, a precizat Simona Prescorniță, procuror și purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București. 
Preşedintele clubului Turris Oltul Turnu Măgurele, Mădălin Ioniţă, a declarat pentru sport.ro că este şocat de ceea ce i s-a întâmplat tehnicianului Marius Baciu, ridicat de trupele speciale de la meci: "M-a şocat ce s-a întâmplat, pentru că au intrat în vestiar peste jucători. Nu cred că băiatul asta a omorât pe cineva. Putea să îi trimită o invitaţie, îl aştepta undeva. Dacă aşa sunt regulamentele nu e treaba mea. Suntem şocaţi toţi. Exclus cu Turris Turnu Măgurele (n.r. – despre o eventuală legătură între posibilele fapte ale lui Baciu şi club). Nu ştiu nimic, dânsul este aici de două săptămâni, habar nu am ce şi cum. Nu ştiu nimic", a spus Ioniţă.
Pe de altă parte, Sportul Snagov a precizat într-un comunicat postat pe Facebook că se dezice de orice legătură cu cazul Marius Baciu, antrenorul echipei Turris ridicat de forţele speciale la meci. “Clubul Sportul Snagov se dezice în mod oficial de orice legătură cu cazul Marius Baciu şi intervenţia forţelor de ordine. Zvonurile apărute în presă conform cărora echipa primeşte primă de la Petrolul Ploieşti sunt false. Nici Petrolul şi nici alt club nu a motivat echipa noastră financiar, nici acum şi nici în trecut, pentru a încurca un adversar. Aceste acţiuni nu reprezintă Sportul Snagov. Suntem o echipă muncitoare, ne aflăm pe ultimele locuri, aşadar toate meciurile noastre sunt jucate cu o sabie deasupra capului, deoarece orice pas greşit ne apropie de retrogradare. Obiectivul clubului este să se salveze, să câştige cât mai multe meciuri pe căi curate, fără motivaţii financiare venite din partea altor cluburi. Considerăm că acuzaţiile defăimătoare la adresa clubului sunt nefondate. Suntem trişti pentru înfrângerea de astăzi, iar singura noastră preocupare este să pregătim cât mai bine următorul meci şi să luptăm pentru victorie”, se arată în comunicat.
Clubul Turris este patronat de fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, iar Marius Baciu este antrenor acolo din 25 octombrie.

Loading...