Marica, între Spania şi Turcia

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica a ales Steaua în detrimentul lui Dinamofoto: Click
Ciprian Marica a ales Steaua în detrimentul lui Dinamofoto: Click

Atacantul e liber de contract şi speră ca în iarnă să-şi găsească o echipă, unde să joace constant, pentru a nu rata lotul pentru EURO 2016.

Ciprian Marica nu mai evoluează din vară, de când turcii de la Konya au renunţat la el. Acum, antrenorul Cosmin Contra a dezvăluit că fotbalistul de 30 de ani e în discuţii cu spaniolii de la Getafe, acolo unde a mai activat în perioada 2013 – 2014. “Ştiu că a fost la Madrid. Am fost cu el la un meci, a vorbit cu preşedintele nişte lucruri... Ştiu că cei de la Getafe vor să-l ia. Preşedintele i-a spus lui Ciprian că-l va lua 100%, dacă vor vinde ceva în iarnă. Acum să vedem dacă se va întâmpla lucrul acesta”, a spus Contra la Digi Sport. “Dacă Ciprian va reveni şi va începe să joace meci de meci, e un câştig pentru naţională”, a mai spus el.

Varianta Turcia

Presa turcă a alcătuit un top al fotbaliştilor cunoscuţi ce pot ajunge la echipele puternice din “Ţara Semilunei”. Pe listă e şi Marica, jucător ce nu a confirmat la Konyaspor. Atacantul nostru e pus lângă unii ca Adebayor, fost jucător la Arsenal sau Manchester City, Ilsinho, care a trecut pe la Şahtior, sau Kevin-Prince Boateng, ex Milan sau Tottenham. “Problemele cu accidentările nu îl fac pe Marica favorit pentru o revenire în Turcia”, se arată însă în articolul respectiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net