Marica, al treilea dinamovist care a ajuns la Steaua în ultimul an!

ciprian marica

ciprian marica
Ciprian Marica a ales Steaua în detrimentul lui Dinamo
foto: Click

Ciprian Marica a crescut la Dinamo, dar a ales să joace acum la Steaua. În doar un an, roş-albaştrii au "furat" trei jucători ce s-au consacrat la roş-albi, pe lângă Marica fiind şi Tamaş şi Ţucudean.

"Eu am vrut să-i dau măcar 20.000 de euro pe lună, nu a vrut. Marica mi-a zis: nea Gigi, eu am 60.000 de euro pe lună numai din chirii, ce să fac cu 20.000? Eu, dacă vin, vin să mă relansez la Campionatul European, vin să iau o primă mare pentru Liga Campionilor, vin să mai joc trei ani, vin să mă retransfer la o echipă în Europa pe 2-3 milioane de euro. Eu nu vin pe 20.000, ce să fac eu cu 20.000 de euro?", a declarat Becali la Digi Sport.

Cum nu a fost vorba de bani, fanii dinamovişti s-au supărat pe Marica fiindcă a trădat clubul. Pentru ei e a treia suferinţă în ultimul an. Din ianuarie 2015 şi până acum, Steaua i-a luat şi pe fundaşul Gabi Tamaş, extrem de iubit de galerie, dar şi pe atacantul George Ţucudean, la rândul său foarte apreciat de ultraşi.

Lista celor care au plecat de la Dinamo şi au ajuns la Steaua sau invers e foarte lungă şi vă prezentăm câteva exemple.

Alţii care au jucat la Dinamo şi apoi la Steaua:

Marius Coporan
Ion Vlădoiu
Dorinel Munteanu
Ionel Dănciulescu
Radu Niculescu
Adrian Pitu
Alexandru Păcurar
George Galamaz
Mihăiţă Pleşan
Adrian Cristea
Srgian Luchin
Gabi Tamaş

Alţii care au jucat la Steaua şi apoi la Dinamo:

Gheorghe Popescu II
Valeriu Bordeanu
Daniel Iftodi
Tibi Curt
Sabin Ilie
Dennis Şerban
Cătălin Munteanu
Gabi Boştină
Daniel Opriţa
Andrei Cristea
Dorel Stoica
Cosmin Matei
Alex Tudose
Bogdan Stelea
Florin Tene
Ionel Dănciulescu

Loading...
 
 

Citește și

  • După aproape o lună de negocieri, Ciprian Marica a semnat cu Steaua. Atacantul a tras de timp cât a putut, dar până la urmă a acceptat oferta patronului campioanei, Gigi Becali, şi va juca în următorul an pentru Steaua. El poate însă pleca oricând de la echipă.

  • Dinamo şi Steaua se vor război de cel puţin patru ori în această primăvară, iar lupta psihologică şi de sabotare a început deja. "Câinii" vor să-l fure Stelei pe Ciprian Marica, produs dat fotbalului de Ştefan cel Mare, dar care pare să fi uitat de unde a plecat şi e acum mai aproape de Ghencea.