Marcel Popescu: "Puteam să-l propun pe Tatu oricui, nu aveam un contract cu Steaua"

Impresarul Marcel Popescu a declarat că putea să-l propună pe atacantul Tatu oricărui club din România, neavând un contract de exclusivitate cu Steaua, afirmaţie venită ca răspuns la acuzele lui Gigi Becali, că "a băgat strâmbe în transferul brazilianului".

"Eu puteam să-l propun pe Tatu la zece cluburi, cine mă împiedica? Eu am avut un mandat exclusiv pentru România, pe care Mihai Stoica îl cunoştea. Nu cred sunt dator cu explicaţii de ce am vorbit cu trei sau patru cluburi. Nu aveam niciun fel de obligaţie contractuală cu Steaua. De ce pot să fiu acuzat că am vorbit şi cu alţii? Nu am vorbit despre un jucător care se afla sub contract cu Steaua", a spus Marcel Popescu la sport.ro.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că impresarul Marcel Popescu nu va mai fi directorul sportiv al grupării "roş-albastre", aşa cum stabilise în urmă cu o lună, pentru că acesta "a încercat să bage strâmbe".

"Nu va mai fi. Mai ales că el a încercat să ne bage nişte strâmbe. Când a văzut că nu mai vine la Steaua, l-a sunat pe Porumboiu şi i l-a propus pe Tatu. Porumboiu m-a sunat şi mi-a zis că nu mai vrea conflicte pentru că sunt destui fotbalişti pe lumea asta", a explicat Becali.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1