Maradona şi-a dat în petic la TV: a arătat degetul mijlociu şi a declamat: "E un retardat!"

Ultima actualizare:

    Fostul mare fotbalist argentinian e acuzat că aduce ghinion naţionalei lui Messi, care a bătut Iranul (1-0)  doar după ce «El Pibe D'Oro» părăsise stadionulFoto Captură
Fostul mare fotbalist argentinian e acuzat că aduce ghinion naţionalei lui Messi, care a bătut Iranul (1-0) doar după ce «El Pibe D'Oro» părăsise stadionulFoto Captură

Preşedintele federaţiei de la Buenos Aires a pus victoria chinuită a Argentinei din meciul cu Iran (1-0) pe seama prezenţei în tribune a lui Maradona. Acesta din urmă a reacţionat dur, arătându-i degetul mijlociu lui Julio Grondona.

Leo Messi a dat golul victoriei cu Iran (1-0) în prelungirile partidei, atunci când mulţi argentinieni se resemnaseră deja cu egalul. Inclusiv Diego Maradona, care a asistat la întâlnire alături de fiica sa, a preferat să părăsească arena din Belo Horizonte cu câteva minute mai devreme. „Piaza rea a plecat şi noi am marcat”, a concluzionat Julio Grondona (82 de ani), preşedinte al federaţiei argentiniene din 1979.

Pus să comenteze afirmaţia de mai sus în cadrul unui show de televiziune din Venezuela, Maradona n-a rămas dator. „Cineva a spus că Messi a marcat pentru că eu nu mai eram pe stadion. E un retardat”, a afirmat fostul mare fotbalist.

Mai mult, „El Pibe D’Oro” a arătat în faţa camerelor de filmat degetul mijlociu, destinatarul gestului fiind acelaşi Julio Grondona.

Messi a marcat  golul victoriei  printr-o execuţie  de excepţie
Messi a marcat golul victoriei printr-o execuţie de excepţie

Tragere la sorţi între Nigeria şi Iran?

Grupa F poate oferi o situaţie inedită. Dacă meciurile din ultima etapă (Argentina – Nigeria şi Iran – Bosnia) se vor încheia cu acelaşi scor, 1-0, asiaticii şi africanii se vor afla la egalitate. Aşa, FIFA va face departajarea prin tragere la sorţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net