Manchester City, antrenament la Dinamo! Andone şi Mutu şi-au luat notiţe!

Ultima actualizare:

    Guardiola, Andone şi Mutufoto: captură Digi Sport
Guardiola, Andone şi Mutufoto: captură Digi Sport

Manchester City a învins pe Steaua cu 5-0 în play-off-ul Ligii Campionilor, iar azi Guardiola a decis să efectueze un antrenament pe stadionul Dinamo, şedinţa fiind urmărită şi de antrenorul roş-albilor, Ioan Andone, dar şi de fostul atacant Adi Mutu.

În jurul orei 12:00 a început antrenamentul englezilor pe arena din "Ştefan cel Mare", Guardiola folosind jucătorii care au fost rezerve contra Stelei sau care au jucat mai puţine minute.

La şedinţa de pregătire a asistat şi Ioan Andone, plus Adi Mutu, ei luând notiţe de la tehnicianul spaniol, iar "Briliantul" i-a cerut acceptul de a urmări o săptămână, în Anglia, antrenamentele lui City.

"A fost o întâlnire benefică pentru mine, a fost o plăcere să-l revăd. Ne-am întâlnit de mai multe ori, şi aici, chiar în România acum vreo zece ani. Am vrut să-l felicit, să văd şi eu ce face la antrenament după un meci oficial. Acum am ocazia, am cerut permnisiunea dacă pot să vin să văd antrenamentele o săptămână la City, mi-a zis că e ok.Acum studiez, mă pregătesc şi, când voi avea licenţele, voi avea ce oportunităţi am. Deocamdată o să fiu o săptămână întreagă cu Dinamo, apoi mă duc şi pe la Steaua, după astaa plec afară să văd diferite echipe şi revin în ţară", a spus Adrian Mutu la Dolce Sport.Mutu a comentat şi jocul Stelei, dar şi farsa pusă la cale de dinamovişti: "Calitatea jucătorilor a făcut diferenţa, banii investiți de cei de la City. Au cultura fotbalului cu bani foarte mulţi, iar nouă ne este greu să concurăm...E o rivalitate binecunoscută între Dinamo şi Steaua. A fost o idee genială, dar n-a făcut altceva decât să pună paie pe foc pentru sâmbătă. Sperăm să fie un derby fără incidente şi un spectacol pe teren, aşa cum a fost aproape tot timpul".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net