Mall-ul lui Ţucudean, ars din temelii!

George Tucudean

George Tucudean
George Ţucudean
Citeste tot despre: 

Fostul fotbalist al lui Dinamo şi al Stelei, George Ţucudean, a avut parte de un eveniment neplăcut în noaptea de miercuri spre joi. Centrul comercial pe care el şi familia sa îl deţin în Arad a fost mistuit de flăcări, cauza incendiului fiind un scurt circuit al instalaţiei electrice.

400 de metri pătraţi din acoperiş, plus etajul unu al clădirii şi bunurile din interior au fost distruse, un pompier fiind rănit în timpul intervenţiei.

George Ple;ca, purtătorul de cuvânt al ISU, a declarat pentru Special Arad: "S-a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și am avut și un echipaj SMURD pentru asigurarea personalului propriu. În momentul sosirii noastre incendiul se manifesta generalizat și violent la acoperișul clădirii, care după aproximativ 15 minute s-a prăbușit. Vreau să remarc faptul că intervenția a fost și este dificilă datorită construcției care e din pereți portanți cu risc mare de prăbușire și datorită lipsei alimentării cu apă a autospecialelor. Am reușit alimentarea cu apă de la hidranții firmelor din apropierea clădirii , deoarece o parte dintre hidranți, întreținuți de Compania de Apă Arad, nu au fost funcționali sau nu au avut presiunea necesară alimentării autospecialelor".

tucudean

tucudean
Centrul comercial deţinut de Ţucudean
foto: aradon.ro

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • George Ţucudean a jucat în Ghencea un retur de campionat, trădându-şi sufletul de dinamovist. Nimeni nu i-a înţeles alegerea, dar acum, departe de Steaua, atacantul spune de ce a ales tricoul roş-albastru.

  • George Ţucudean a fost cedat de Charlton la Steaua, unde a rezistat până în septembrie. El e sub contract cu englezii până în vara lui 2017, dar a fost anunţat că serviciile sale nu sunt acum necesare şi e liber să-şi caute o formaţie pentru a se menţine în formă.