Lupte aprige între suporteri înainte de Finala Europa League

liverpool_sevilla1.jpg

liverpool sevilla
Suporterii englezi și spanioli și-au împărțit pumni și picioare
Foto: Getty

Liverpool și Sevilla și-au dat întâlnire în ultimul act al Europa League, în Basel, Elveția. Chiar înainte de începerea partidei au avut loc câteva ciocniri violente între suporterii celor două echipe.

Miercuri, 18 mai, a avut loc finala Europa League. Echipa britanică Liverpool și cea spaniolă Sevilla s-au luptat nu doar pentru trofeu, ci și pentru un loc în UEFA Champions League, întrucât niciuna dintre formații nu s-a calificat direct din campionatele din care vin.

Cele două grupări de suporteri au împărțit aceeași porțiune a stadionului St. Jakob-Park, iar asta i-a făcut să explodeze. Poliția a fost chemată să intervină. Unii dintre fanii Sevillei aveau scris "ultras" pe tricouri, anunță Daily MailLupta a fost calmată rapid și îndelung comentată și condamnată de ceilalți prezenți pe arenă. Stadionul a fost dominat de fanii celor de la Liverpool.

Loading...
 
 

Citește și

  • În această seară, la Basel, în Elveţia, se desfăşoară ultimul act al Ligii Europa între englezii de la Liverpool şi spaniolii de la FC Sevilla. Meciul va începe la ora 21.45, în direct la PRO TV şi DolceSport.

  • FC Sevilla caută miercuri (18 mai), împotriva englezilor de la Liverpool, al treilea triumf consecutiv în Liga Europa. Ar fi o performanţă unică în istoria competiţiei, la care a pus umărul şi Raul Rusescu.