Lupescu ne mai frige o săptămână. Burleanu îşi freacă palmele de bucurie

lupescu.ferguson.jpg

Fostul internaţional va anunţa de luni încolo dacă va candida sau nu la şefia FRF. Cel mai probabil acesta nu-şi va risca postul cald de la UEFA, care îl menţine în preajma legendelor fotbalului european
Foto: Facebook

Cu puţin peste două luni rămase până la alegerile din 18 aprilie, Generaţia de Aur dă din colt în colţ ca să scoată un contracandidat redutabil pentru Răzvan Burleanu. Niciunul nu vrea parcă să se facă de ruşine în faţa actualului preşedinte, despre care unii spun că şi-a acontat deja victoria.

Lumea anti-Burleanu, din afara Casei Fotbalului, trage însă tare de Ionuţ Lupescu, singurul văzut cu ceva şanse la schimbarea şefiei FRF. Fostul jucător al lui Dinamo şi Bayer Leverkusen e măgulit de propunere, dar e conştient că fără un program şi deja în criză de timp altfel se va vorbi la vot. În aceste condiţii, Lupescu nu ştie dacă să se bage sau nu şi ieri a mai avansat un termen pentru posibila anunţare a candidaturii. “Săptămâna viitoare voi comunica decizia mea. În momentul acesta nu spun nici da, nici nu” a declarat Lupescu pentru Prosport, păstrând pe jar toată suflarea anti-Burleanu. Acesta a precizat şi faptul că nu e susţinut de forţe din străinătate, aşa cum s-a vehiculat. “Este o tâmpenie zvonul că m-ar fi convins preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, şi că aş fi discutat cu el despre asta. Nu am discutat despre candidatura mea, nu şi-ar avea locul şi rostul astfel de discuţii. Preşedintele UEFA nu se amestecă în aşa ceva”, a afirmat Lupescu. Colegii de generaţie şi toţi care îl vor pe Burleanu plecat sunt enervaţi de indecizia acestuia, dar zvonurile din tabăra cealaltă chiar sunt descurajante. Administraţia actualului preşedinte a publicat deja un program în condiții tipografice excepționale, iar Burleanu e convins că va fi reales, după ce aproape 200 dintre membri afiliați ai FRF i-au promis susținerea. Astfel, cu şanse minime de a deveni al patrulea preşedinte al fotbalului românesc de după 1990, după Mircea Pascu, Mircea Sandu şi Răzvan Burleanu, cel mai probabil Lupescu va spune nu.

Loading...
 
 

Citește și

  • Superbet vă oferă în sistem live stream unul dintre cele mai spectaculoase campionate de pe continent, cel al Olandei. Jucătorii caută des această ligă pentru cotelele bune la goluri marcate şi datorită faptului că favoriţii gafează rar. Iar intermediara de azi se anunţă la fel, cu Ajax şi PSV sigure de victorie.

  • Fundaşul român de 34 de ani a fost decisiv pentru echipa sa, Hapoel Haifa, în manşa tur cu rivala locală Maccabi Haifa din sferturile de finală ale Cupei Israelului.