Lui Gigi i-au ieşit doar două mutări ca antrenor!

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali şi-a impus de multe ori punctul de vedere în faţa antrenorilor Stelei, dar n-a avut câştig de cauză decât cu Andrei Cristea, în meciul cu Valencia (2-0, în 2005) şi cu Vali Badea, în partida cu Standard Liège (2-1, în 2006).

Ilie Stan poate răsufla uşurat încă o zi. Roş-albaştrii s-au deplasat ieri în Olanda fără patronul Gigi Becali, care a fost nevoit să-şi amâne cu o zi plecarea la Enschede, întrucât a fost citat în ultimul termen al dosarului "Valiza".

Cu toate acestea, Stan, care e disperat să-şi păstreze postul de antrenor al Stelei, e decis să introducă în această seară în teren exact echipa pe care şi-o doreşte latifundiarul.

Deşi tehnicianul intenţiona iniţial să înceapă partida de la Enschede cu Brandan fundaş stânga şi cu Bicfalvi la mijloc, el e acum decis să-l folosească pe argentinian în linia mediană, urmând ca în banda stângă a defensivei să joace Latovlevici.

De asemenea, Rusescu va face pereche cu Tatu în atac, iar muntenegreanul Nikolici, care a fost criticat dur de patron după meciul tur, ar putea vedea partida din tribună. Aceste mutări au fost dictate de Gigi chiar în direct la o emisiune TV.

simeon stalpnicul png

"I-am dat lui Ilie Stan echipa pentru meciul cu Twente, iar el mi-a zis că mai vedem. Ce să mai vedem, tată, eşti nebun? Asta e echipa, cu ea joci!", a spus Becali, care a dezvăluit şi că antrenorul roş-albaştrilor şi-a asumat de când a preluat echipa faptul că patronul Stelei va interveni în deciziile tactice.

"Eu l-am întrebat când a venit la Palat să semneze contractul şi avea capul plecat: Poţi să antrenezi Steaua în condiţiile pe care le cunoşti? Că ştii că eu mă bag la echipă. A zis că da. Cu toţi antrenorii am avut o convenţie din asta, cu excepţia lui Hagi şi Ilie Dumitrescu", a povestit Gigi.

Şi, într-adevăr, Becali a avut de-a lungul timpului numeroase tentative de a face pe antrenorul, dar nu are decât două reuşite notabile: impunerile ca titulari ale lui Andrei Cristea la meciul cu Valencia şi a lui Vali Badea la cel cu Standard.

În rest, ideile patronului s-au dovedit a fi foarte proaste. „Click!" trece astăzi în revistă cele mai importante mutări ale „antrenorului" Becali.

Află în martie dacă îşi ia valiza

Patronul Stelei s-a prezentat ieri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a participa la ultima şedinţă de judecată din „Dosarul Valiza".

Gigi speră să-şi recupereze cei 1,7 milioane € cu care a vrut să-i premieze pe jucătorii de la "U" Cluj înainte de meciul cu CFR din 2008 şi care au fost reţinuţi de DNA.

"Mi-au zis avocaţii că e ultimul termen şi că se va da pronunţarea şi, din politeţe şi respect faţă de Înalta Curte, am venit eu, personal, să fac onoare Înaltei Curţi. Nu există ca premierea să fie mită pe tot globul pământesc, nici în ţările ălea Congo, Mongo, Bongo. Procurorii sunt ai diavolului, adică ai lui Paszkany de la Cluj", a spus Becali.

El nu a putut pleca cu maşina, care a fost blocată de alte automobile, aşa că a mers pe jos, spre centrul Bucureştiului. Sentinţa în acest caz urmează să fie pronunţată la 6 martie.

Stan i-a dus pe stelişti în pădure

Pe durata şederii în Olanda, roş-albaştrii vor sta la hotelul „Sandton Resort Bad Boekelo", care e înconjurat de 25 ha de pădure, care includeşi parcul tematic „Zoo Labyrinth Boekelo", o grădină zoologică în care animalele trăiesc în condiţii apropiate celor din mediul natural. Hotelul e situat la 35 km de Enschede.

 McClaren: „Mereu mi-a mers bine împotriva Stelei". Antrenorul olandezilor, Steve McClaren, spune că îşi aminteşte cu plăcere de semifinala Middlesbrough-Steaua, din ediţia 2005-2006 a Cupei UEFA.

„Sunt momente de neuitat pentru mine. O seară incredibilă. Mereu mi-a mers bine contra românilor", a spus fostul selecţioner al Angliei.

 Vlădoiu: „Jucătorii se aşteaptă ca Ilie Stan să plece". Jean Vlădoiu, eroul Stelei în returul cu Croaţia Zagreb (1-2, 3-2), prima şi ultima oară în istorie când roş-albaştrii au reuşit să meargă mai departe în cupele europene după ce au pierdut în prima manşă, e dezamăgit de ce se întâmplă la fosta lui echipă.

„În lotul Stelei nu este disciplină. Patronul subminează autoritatea antrenorului. Băieţii nu vor mai fi acum la fel de concentraţi, în mintea lor a încolţit deja ideea că oricum Ilie Stan va fi dat afară după meciul cu Twente", a comentat Vlădoiu.

Răducan şi Duckadam, în vizită la Neşu. Preşedintele şi directorul sportiv al Stelei, Helmuth Duckadam şi Narcis Răducan, vor merge în această dimineaţă la Utrecht pentru a-i face o vizită lui Mihăiţă Neşu. Fostul fundaş a declinat invitaţia de a fi prezent diseară în tribune.

Mutări câştigătoare

Steaua - Valencia 2-0 (24 februarie 2005). Antrenor: Walter Zenga. L-a impus ca titular pe Andrei Cristea, iar băcăuanul a marcat cele două goluri care au adus calificarea în optimile Cupei UEFASteaua - Standard Liege 2-1 (23 august 2006). Antrenor: Cosmin Olăroiu. A insistat ca în atac să joace Vali Badea, care a reuşit o "dublă" ce a dus Steaua în grupele Ligii Campionilor după 10 ani.

Mutări pierzătoare

Poli Timişoara - Steaua 1-0 (22 mai 2009). Antrenor: Massimo Pedrazzini. L-a impus în atac pe tânărul Vlad Rusu, dar acesta n-a mişcat în faţa fundaşilor bănăţeni. Urziceni - Steaua 1-1 (10 iunie 2009). Antrenor: Massimo Pedrazzini. I-a dat pe foaie lui Pedrazzini echipa de start, în care Andrei Ionescu figura ca titular, dar roş-albaştrii n-au reuşit să se impună în faţa campioanei din acel sezonDinamo - Steaua 2-0 (18 martie 2010). Antrenor: Mihai Stoichiţă. I-a transmis lui Stoichiţă să-l folosească pe Ovidiu Petre ca fundaş central. "Ceasul" a fost cel mai slab jucător de pe teren, fiind depăşit mereu de Marius Niculae şi de Andrei Cristea.  Mediaş - Steaua 0-0 (8 mai 2011). Antrenor: Gabi Caramarin. I-a dat echipa pe foaie interimarului Caramarin, dar Steaua nu a reuşit să aibă nicio ocazie importantă de gol în meciul cu trupa lui Pustai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net