Lui Dan Petrescu i se cere demisia

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu (foto: guliver / getty)
Dan Petrescu (foto: guliver / getty)

Adus la Moscova pentru a pune capăt crizei în care intrase Dinamo, Dan Petrescu n-a reuşit până acum decât o singură victorie în trei meciuri. Eşecul de duminică de la Rostov (0-1) a adus un val de critici asupra „Bursucului", nu puţini fiind cei care îi solicită deja demisia.

E posibil ca Dan Petrescu să regrete în perioada următoare pasul înainte făcut la finalul lunii august, atunci când a părăsit postul călduţ de la Kuban cu misiunea de a salva „corabia" scufundată a lui Dinamo Moscova.

În ciuda startului bun (un 3-2 pe terenul rivalilor de la Lokomotiv), alb-albaştrii din capitala Rusiei s-au prăbuşit din nou: mai întâi un eşec acasă chiar cu fosta echipă a „Bursucului", apoi un 0-1 la Rostov, o grupare fără mari pretenţii.

Această mini-serie de rezultate proaste a picat la ţanc pentru cei care nu văd cu ochi buni ascensiunea lui, plătit de şefii lui Dinamo cu aproape trei milioane de euro pe an.

Cele mai acide critici au venit din presă, jurnaliştii de la Moscova cântându-i deja prohodul lui „Super-Dan".

„Mă întreb doar când va fi dat afară românul", a scris pe o reţea de socializare comentatorul Ilya Kazakov.

Pe aceeaşi linie, Kiril Dementiev vorbeşte chiar despre un ultimatum: „Probabil Petrescu va fi concediat săptămâna viitoare. Meciul următor va fi foarte, foarte interesant. Acesta e sfârşitul!"

Aşadar, dacă ar fi să ne luăm după jurnaliştii ruşi, partida de pe teren propriu de sâmbătă cu Amkar Perm ar putea fi ultima pentru Petrescu pe banca lui Dinamo.

Gigi: «Îl aştept la Steaua!»

Prima mână de ajutor la adresa lui Dan Petrescu a venit de la Gigi Becali, finanţatorul Stelei propunându-i „Bursucului" să se întoarcă la marea sa dragoste, echipa din Ghencea.

simeon stalpnicul png

"L-am chemat pe Petrescu la Steaua iarna trecută, îi dădeam 100.000 € pe lună. Uite că s-a întors totul împotriva lui! Nu-i nimic, îi mai dau o şansă la anul.

Pe Reghe îl vând la Bayern cu 3 milioane €! Vine Petrescu, apoi îl dau şi pe el cu 5 milioane la Chelsea!", e scenariul SF imaginat de Gigi Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net