Lucescu şi-a trimis jucătorii la metroul groazei din Sankt Petersburg

untitled3.jpg

Fotbaliştii lui Zenit au vrut să arate că viaţa la Sankt Petersburg continuă şi că teroarea nu poate schimba rutina zilnică a oamenilor
Foto Click!

Sankt Petersburg a fost luni ţinta unui atac terorist fără prcedent produs la una dintre staţiile de metrou din oraş. O explozie a ucis 14 persoane şi a rănit alte 50, întreaga comunitate locală fiind şocată de tragicul eveniment.

Oficialii echipei de fotbal din Rusia antrenată de românul Mircea Lucescu n-au rămas nici ei nepăsători şi la trei zile după tragedie şi-a dus chiar vedetele la faţa locului. Astfel, în frunte cu Branislav Ivanovic, Aleksandr Anyukov, Aleksandr Kokorin şi Yuriy Zhirkov, jucătorii lui Zenit au mers la staţia de metrou cu pricina şi au luat metroul pentru o călătorie prni oraş. Sobrii şi emoţionaţi, aceştia au vrut să demonstreze că nu pot ceda terorii şi că astfel de acte nu poate influenţa modul de viaţă al rusului de rând. La final, toată lumea a depus flori şi lumânări în faţa Institutului de Tehnologie, unde s-a produs atacul de luni. Mircea Lucescu a ales însă să nu participe la eveniment, delegaţia fotbaliştilor fiind condusă de un director tehnic.

untitled.jpg

Elevii lui Mircea Lucescu nu s-au temut să coboare în subteran cu scara rulantă, acolo unde luni era carnagiu
Foto Click!

Zenit este pe locul trei în campionat, la şase puncte în spatele liderului Spartak Moscova, iar sâmbătă va juca pe Petrovski, din Sankt Petersburg, împotriva lui Anzhi. Măsurile de securitate ale stadionului se anunţă draconice, forţele de ordine temându-se ca nu cumva aglomeraţia care se produce la un astfel de eveniment sportiv să fie tentantă pentru terorişti.

Loading...

Citește și

 • tel aviv atentat sankt petersburg

  Luni, 3 aprilie, știrea despre un nou atentat cu bombă, de această dată în Sankt Petersburg, a făcut înconjurul lumii. Deși au murit 11 oameni și au fost rănite alte zeci de persoane, Europa Occidentală nu își arată simbolic solidaritatea față de victimele din Rusia.

 • sankt petersburg bomba

  Luni, 3 aprilie, au fost momente de groază în Sankt Petersburg! Atacul cu bombă din metrou este însă în continuare înconjurat de mister. Momentan, nu se știe cine ar fi putut înfăptuit atentatul și chiar în urma unei eventuale revendicări, trebuie să existe și dovezi care să confirme acest lucru.

 • explozie rusia

  Luni, 3 aprilie, orașul rusesc Sankt Petersburg a fost scena unui atac devastator. Cel puțin 11 persoane au murit și alte 45 au fost rănite, după o explozie care a avut loc la metrou, între stațiile Piața Sennaya și Institutul Tehnologic.

 • explozie

  Metroul din Sankt Petersburg a fost zguduit luni, 3 aprilie, în jurul orei locale 14.20, de o explozie puternică, între stațiile Piața Sunnaya și Institutul Tehnologic, situate chiar sub centrul vechi al orașului. În urma exploziei 11 persoane au murit și alte 45 sunt rănite. O româncă din Sankt Petersburg, care locuiește în apropierea zonei în care s-a produs teribilul eveniment a făcut câteva declarații zguduitoare.

 • sankt petersburg

  Metroul din Sankt Petersburg a fost zguduit luni, 3 aprilie, în jurul orei locale 14.20, de o explozie puternică, între stațiile Piața Sunnaya și Institutul Tehnologic, situate chiar sub centrul vechi al orașului. Jurnaliștii vorbesc despre cel puțin 11 morți și peste 50 de răniți, în vreme ce Comitetul pentru Antiterorism anunță 9 norți.

 • Guvernul de la Kremlin și serviciile secrete rusești încearcă să clarifice dacă explozia de la metroul din Sankt Petersburg a fost rezultatul unui atac terorist. Aceasta este prima ipoteză pe care merg autoritățile din Rusia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1