Lucescu se dă cu ruşii?

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu a scris istorie pe banca celor de la Şahtior DoneţkFoto: AP
Mircea Lucescu a scris istorie pe banca celor de la Şahtior DoneţkFoto: AP

Mircea Lucescu s-a încăpăţânat să rămână la Şahtior, deşi în jurul său explodau bombe, iar echipa a trebuit mutată un campionat în deplasare, la Kiev. A făcut asta din solidaritate pentru Ahmetov, dar antrenorul a ajuns şi el la un grad maxim de suportabilitate.

Tehnicianului român îi expiră contractul cu ucrainenii la finalul acestei stagiuni, dar n-a vrut în ruptul capului să-şi anunţe plecarea, chiar dacă toată lumea o vedea ca pe cea mai logică decizie. Dimpotrivă, Lucescu a vorbit despre planul pentru sezonul viitor şi nici membrii familiei sale nu mai înţelegeau ce vrea de fapt acesta. Toate au fost însă doar strategii pentru a nu-i pierde din mână pe jucători în acest final de campionat, în care trebuia apărat locul de Ligă. Odată atins acest lucru, „Il Luce” a devenit sincer. „La finalul sezonului voi pleca de aici, pentru că suntem în mijlocul războiului. Dacă s-ar întâmpla asta în Africa, aş înţelege, dar suntem în Europa. E o situaţie inacceptabilă, iar condiţiile de muncă sunt prea grele”, a recunoscut el pentru „Millet”. 

Ziariştii l-au sunat de fapt pentru a afla la care dintre Galata, Fener sau Beşiktaş va ajunge, doar că el i-a şocat: „În ultima perioadă am fost departe de campionatul Turciei. Nu ştiu în detaliu cine la ce echipă joacă. Urmăresc de departe totul”. Asta pentru că Lucescu a reluat discuţiile cu Spartak Moscova, echipă care l-a dorit şi anul trecut, şi e pe cale să ajungă la un acord cu ruşii de pe locul 7 din prima ligă, antrenaţi acum de Murat Yakin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net