Lucescu junior a devenit lider în Grecia sub ochii lui Lucescu senior

img-6111.jpg

Selecţionerul Turciei s-a fotografiat cu Răzvan şi cu staff-ul său din Grecia. Pe Diego Longo şi Matteo Spatafora i-a avut şi la Rapid ca preparatori
Foto Click!

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a câştigat luni seara cu scorul de 2-1 partida cu echipa de pe locul 1, Atromitos, şi s-a instalat în locul atenienilor în fotoliul de lider. Trupa românului are acelaşi număr de puncte ca AEK, 21, dar un golvaeraj mai bun.

La partida de aseară, de pe Toumba Stadium, alb-negrii au avut un oaspete de marcă! Mircea Lucescu a venit pentru prima dată să vadă la lucru în Grecia echipa fiului său, iar selecţionerul Turciei i-a purtat noroc. A avut însă nevoie de intervenţii speciale pentru a intra pe stadion, pentru că PAOK ispăşeşte o pedeapsă de 7 meciuri cu porţile închise după incidentele dintre fani la un meci din startul campionatului. Micrea Lucescu a profitat de moment şi a coborât la vestiare, unde s-a fotografiat cu Răzvan şi cu staff-ul său. Tehnicianul în vârstă de 72 de ani are şi o pilă bună la PAOK, Lubos Michel, fostul director sportiv al său de la Şahtior Doneţk, e acum alături de Răzvan, membru în conducerea grecilor.

Loading...

Citește și

  • marius sumudica

    Lucrurile îi merg foarte bine lui Marius Șumudică în Turcia. Tehnicianul român a ajuns în această vară la Kayseri pentru a salva echipa de la retrogradare, dar echipa sa are un parcurs peste așteptări.

  • text

    Wayne Rooney este unul dintre cei mai petrecăreţi fotbalişti care, din cauza setei sale pentru aventură şi mai ales alcool, intră adesea în belele şi reuşeşte să îşi supere soţia. Acum câteva luni Rooney a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost oprit de poliţie. Atunci când oamenii legii l-au tras pe dreapta Rooney era însoţit de o domnişoară la fel de euforică precum el. În timp ce soţia sa însărcinată cu cel de-al patrulea copil al cuplului era în vacanţă se pare că Rooney se distra foarte bine cu o altă femeie.