Lovitură pentru CFR Cluj! Fără Țucudean în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

    George Țucudean
George Țucudean

Golgheterul CFR-ului are din nou probleme la inimă și va lipsi de la primele meciuri ale clujenilor în Liga Campionilor.

Intervenția chirurgicală pe cord suferită de George Țucudean în primăvară n-a dat rezultate, iar cel mai bun marcator al campioanei CFR Cluj se va întoarce la Viena, pentru o altă operație de reglare a bătăilor inimii.

Echipa antrenată de Dan Petrescu va aborda primele meciuri oficiale ale sezonului fără „Țucu-gol”, o absență care va conta enorm în special în confruntările din preliminariile Ligii Campionilor. Afecțiunea medicală de care suferă George Țucudean pare să fie mai complicată de cât se preconiza la începutul anului. Atunci, internaționalul de 28 de ani a lipsit de pe gazon o lună, tratându-se la Viena pentru eliminarea din zona cardiacă a unui țesut care îi oferea palpitații în timpul meciurilor. Revenit în lotul CFR-ului, Țucudean a pus umărul la câștigarea titlului, dar nu s-a ridicat la nivelul fizic de dinainte. De altfel, în perioada de pregătire din această vară, atacantul a fost folosit de Dan Petrescu doar pe finalul partidelor amicale jucate de clujeni. Cum bătăile neregulate ale inimii n-au dispărut, Țucudean și-a programat o nouă vizită la Viena, devenind indisponibil atât pentru Supercupa de mâine cu Viitorul (la Ploiești) cât mai ales pentru „dubla” cu Astana din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Manșa tur cu gruparea din Kazahstan e programată marți, în deplasare, iar returul o săptămână mai târziu la Cluj-Napoca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net