Lionel Messi și-a luat o vacanță prelungită

messi-profimedia-0461887373.jpg

Messi s-a plibat cu ski-jet-ul în Formentera
Messi s-a plibat cu ski-jet-ul în Formentera
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Argentinianul Lionel Messi s-a plimbat cu yachtul și cu ski-jet-ul la Formentera, în Baleare

Eliminarea suferită la Copa America a rămas în urmă. Iar Lionel Messi a făcut tot posibilul ca în perioada scursă de atunci să-și ”încarce bateriile”. Și cum putea să o facă mai bine dacă nu alături de soția sa, Antonella Roccuzzo, și de copiii săi, Thiago, Ciro și Mateo. Mai întâi au plecat în Antigua și Barbuda, în Caraibe. Adică în insule pe care Messi și Antonella le cunosc foarte bine, ei petrecând acolo o altă vacanță de vis, în 2017. Iar dacă ne luăm după cotidianul Tikitakas, clanul Messi ar fi făcut o escală în Rosario, orașul natal al fotbalistului, înainte de a se îndrepta spre Antile într-un avion privat. 
În sfârșit, argentinianul și-a petrecut ultima parte a lunii iulie la Ibiza. El a asistat la un concert într-un club select și a petrecut ceva timp alături de câțiva amici fotbaliști precum  Cesc Fabregas și Luis Suarez. S-a spus că Messi ar fi fost implicat într-un incident cu un trecător, însă starul Barcelonei a dezmințit imediat. Iar dacă mai ieri el a fost văzut la la Formentera, cea mai mică insulă din Baleare, mâine e anunțat în echipa Barcelonei pentru meciul cu Arsenal Londra contând pentru Trofeul Gamper. 

Lionel Messi, suspendare pe trei luni

Judecat pentru că i-a acuzat public de corupţie pe conducătorii Confederaţiei Sud-americane de Fotbal (Conmebol), Lionel Messi a fost suspendat pentru trei luni. Totodată, atacantul argentinian a fost amendat de Conmebol cu 50.000 de dolari (45.000 de euro). Vedeta Barcelonei poate ataca aceste decizii în apel în decurs de şapte zile. Suspendarea îl va împiedica pe Messi să evolueze în meciurile amicale pe care Argentina le va disputa cu Chile, Mexico şi Germania, în septembrie şi octombrie. De asemenea, Lionel Messi a mai fost suspendat o etapă şi amendat cu 1.500 de dolari după ce a fost eliminat în finala mică a Copei America, pe care Argentina a câştigat-o (2-1) cu Chile. Această suspendare o va ispăşi în prima întâlnire din preliminariile CM din 2022.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1