Lionel Messi își va încheia cariera de fotbalist la Inter Miami

messi-lionel-epa-efe-h_56845978.jpg

Lionel Messi a evoluat la seniori doar pentru FC Barcelona
Lionel Messi a evoluat la seniori doar pentru FC Barcelona
Foto: EPA-EFE

Peste 20 de zile, în 30 iunie, lui Lionel Messi îi va expira contractul cu FC Barcelona. Și cum argentinianul n-a decis să-și prelungească înțelegerea cu gruparea catalană, presa a început din nou să prezinte opțiunile sale. Potrivit lequipe.fr, fotbalistul de 33 de ani ar putea ajunge în campionatul nord-american.

În sprijinul acestei afirmații, publicația prezintă declarațiile făcute de Jorge Mas, co-proprietar al echipei Inter Miami: „Sunt optimist că Messi va purta într-o bună zi tricoul din Miami, deoarece va completa moștenirea celui mai bun jucător de fotbal din generația noastră și va corespunde ambiției proprietarilor lui Inter Miami de a construi o echipă de clasă mondială”, a declarat acesta cotidianului „Miami Herald”. 
Potrivit respectivei publicații citată de AFP, Jorge Mas și David Beckham au avut „discuții serioase” cu Lionel Messi cu privire la acest proiect care ar fi inclus în noul contract al argentinianului cu Barcelona. Astfel, noul contract al argentinianului va fi pe încă două ediții la formația catalană, adică ​​până la sfârșitul LaLiga 2022/2023. Apoi, acesta va evolua doi ani competiționali la Miami, după care se va întoarce în Catalunia, unde, timp de șase ani, va fi „Ambasador mondial” al Barcelonei.

Loading...