Liga Campionilor rezultate: Maccabi a făcut scorul zilei, iar Milsami a eliminat coşmarul Stelei

Ultima actualizare:

    Trofeul Ligii Campionilor este cel mai râvnit din lume la nivelul echipelor de clubFoto Click!
Trofeul Ligii Campionilor este cel mai râvnit din lume la nivelul echipelor de clubFoto Click!

Marţi s-au disputat primele nouă retururi din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, iar surprizele n-au lipsit. Astfel, Liga Campionilor rezultate nu i-a ajutat prea mult pe pariori, care au avut şanse minime să evite bombele. Cele mai mari s-au produs în Republica Moldova, unde războiul românilor s-a încheiat cu victoria gazdelor, dar şi la Erevan, capitala Armeniei.

Liga Campionilor rezultate a produs la început de zi un scor pe care nu-l prea doream. Partizan Belgrad, campioana Serbiei, a câştigat cu 2-0 la Dila Gori, în Georgia, şi s-a calificat în turul 3 preliminar, unde va da de Steaua Bucureşti. Rădoi şi compania au astfel parte de o dublă manşă de foc, cu şanse egale de calificare între echipe.

Apoi, Molde a pierdut la Pyunik Erevan, dar norvegienii s-au calificat mai departe, iar Milsami Orhei, echipa moldoveană a lui Cristi Bud şi Romeo Surdu, a trecut suprinzător de Ludogoreţ Razgrad, bulgarii lui Moţi şi Prepeliţă. A fost o dublă victorie şocantă pentru basarabeni, 1-0 şi 2-1, iar killerii Stelei de anul trecut, care au jucat în grupele Ligii Campionilor împotriva Realului din Madrid, sunt de această dată out din Europa foarte devreme.

Liga Campionilor rezultate: Milsami Orhei a produs bomba turului II

Finlandezii de la HJK Helsinki au câştigat cu 1-0 şi returul împotriva letonilor de la Ventspils şi cu 4-1 la general n-au avut emoţii cu calificarea. Apoi, Liga Campionilor rezultate a produs scorul serii în Israel, unde Maccabi Tel Aviv a câştigat cu 5-1 returul cu maltezii de la Hibernians. A fost un deznodământ aşteptat şi absolut obligatoriu după duşul rece din tur, când maltezii au câştigat cu 2-1.

Ultimele patru meciuri s-au încadrat în limitele previzibilului. Danezii de la Midtjylland au trecut la pas de debutanţii din Gibraltar, Lincoln Red Imps, 3-0 la general. Vardar Skopje şi APOEL Nicosia au încheiat la egalitate, scor 1-1, şi după 0-0 în Cipru, oaspeţii s-au calificat datorită golului marcat în Macedonia. Malmo FF, campioana Suediei, a câştigat cu 1-0 în deplasarea de la Vilnius şi a eliminat-o pe Zalgiris după 0-0 în tur. În sfârşit, nord-irlandezii de la Crusaders au câştigat cu 3-2 returul jucat împotriva albanezilor de la Skenderbeu, dar după 1-4 în tur, oaspeţii merg mai departe.

Liga Campionilor rezultate: Steaua joacă pe Arena Naţională cu Trencin

Liga Campionilor rezultate anunţă însă şi azi deznodământuri interesante. Steaua joacă returul cu Trencin fără emoţii prea mari. Măţel trebuie să câştige însă cu Dinamo Zagreb în deplasarea din Luxemburg, pentru că a făcut 1-1 în Croaţia, iar slovenii de la Maribor au de apărat un fragil 1-0 pe dificilul teren din Astana, capitala Kazahstanului. Alte partide de azi: Videoton - TNS, Dundalk - BATE Borisov, Lech Poznan - FK Sarajevo, Rudar Qarabag şi Stjarnan - Celtic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net