Liderul, faţă în faţă cu codaşa. CFR Cluj-Juventus, duelul dezechilibrat al etapei

Ultima actualizare:

    Culio este omul de gol al clujenilor
Culio este omul de gol al clujenilor

CFR, fruntaşa Ligii I, joacă diseară la Cluj cu Juventus Bucureşti, ultima clasată neavând nicio victorie până în prezent.

Cel mai dezechilibrat duel al acestei etape este cel dintre liderul CFR cluj și ”lanterna roie”, Juventus. Formaţia ardeleană are cele mai multe succese din campionat, în nouă din cele 12 etape disputate până acum, în timp ce clubul din Capitală a obţinut doar patru puncte, din tot atâtea remize.

Cel mai dezechilibrat meci din acest sezon are loc pe stadionul „Dr. Constantin Radulescu”. Gazdele întâlnesc pe Juventus, trupă ce a înscris doar şapte goluri în acest campionat, şi sunt favorite să se impună.

Pe lângă poziţia în clasament, locul unu, respectiv ultimul, şi între loturi e o diferenţă uriaşă. Dan Petrescu are fotbalişti de 17 milioane de euro la dispoziţie, în timp ce Marin Barbu, cel care l-a înlocuit pe Daniel Opriţa, se bazează pe oameni de 4.98 milioane. Balde e cel mai scump al clujenilor, 1.5 milioane de euro, iar bucureştenii îl au pe Stoian, portarul fiind cel mai valoros, 350.000 de euro.

Interesant e că această rundă a campionatului e ultima din tur, iar antrenorul Dan Petrescu îşi doreşte neapărat să învingă, fiind deja enervat că punctele vor fi înjumătăţite la finalul sezonului.

„ Nu e corect sistemul. Mi-ar plăcea să fie cu play-off şi play-out, dar să rămână fiecare cu punctele lui.. Tu munceşti şi vin alţii şi înjumătăţesc totul? Nu e normal. Poate din sezonul următor se  schimbă ceva şi nu se vor mai lua punctele”. Cert e că diseară oaspeţii sunt victime sigure având în vedere că doi atacanţi, Balde şi Urko Vera, au marcat împreună opt goluri, câte patru fiecare, adică cu unul mai mult faţă de cât a punctat tot lotului lui Juventus în această ediţie.       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net