Leeds United a retras un portret al lui... Bin Laden din tribunele stadionului

leeds-united-fani-carton-gettyimages-1252892795.jpg

Fotbaliștii lui Leeds United se bucură în fața fanilor de carton
Fotbaliștii lui Leeds United se bucură în fața fanilor de carton
Foto: Guliver / GettyImages

În condițiile în care West Bromwich Albion a pierdut (0-1) pe terenul lui Brentford, Leeds United a reușit să revină pe locul 1 în Championship, liga a doua engleză, după succesul categoric (3-0) cu Fulham. Noul lider are un avans de 3 puncte cu șapte etape înainte de final.

Înaintea ultimei dispute, Leeds s-a confruntat cu o problemă organizatorică. Mai exact, a trebuit să scoată din tribună un portret al teroristului... Bin Laden. După un model lansat în Germania, de Borussia Monchengladbach, și gruparea engleză a permis fanilor să trimită fotografii cu ei, iar aceste au fost printate pe carton și așezate pe locurile stadionului „Elland Road”. Cineva a făcut o glumă proastă și a expediat o fotografie cu șeful Al-Qaida, cel care a fost ucis în Pakistan, în urma unui raid american din 2011. 
Oamenii lui Marcelo Bielsa și-au asigurat victoria în meciul cu Fulham prin golurile lui Bamford (min. 10), Alioski (min. 56) și Harrison (min. 71). Iar în următoarele etape mai au de jucat cu Luton (etapa 40 / locul 23), Stoke (42 / locul 20), Barnsley (44 / locul 24), Charlton (46 / locul 18) acasă, și cu Blackburn (etapa 41 / locul 9), Swansea (43 / locul 10), Derby (45 / locul 8), în deplasare. După cum se observă, Leeds are patru meciuri pe teren propriu cu echipe din coada clasamentului, respectiv trei deplasări la formații fără griji, de pe pozițiile 8, 9 și 10.

În zona din fruntea clasamentului se află  Leeds (74 de puncte), West Bromwich (71p), Brentford (66p), Nottingham (64p), Fulham (64p) și Cardiff (60p). Primele două clasate promovează în Premier League. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1