Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Ce spune antrenorul despre zvonurile privind infidelitatea soției

anamariasi-reghecampf.jpg

anamaria si reghecampf
Anamaria și Laur sunt căsătoriți din anul 2008
Foto Arhivă personală

La aproape un an după ce Anamaria Prodan i-a aplicat un pumn lui Dan Alexa, după un meci Astra- FC Botoșani, soțul său, Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea și lămurește o serie de speculații. Printre subiectele abordate de Laurențiu se numără și controversatul zvon potrivit căruia cei doi ar fi format un cuplu la un moment dat, relațiile dintre ei fiind mai mult decât colegiale.

O scenă uluitoare s-a petrecut anul trecut, în vestiarul jucătorilor de la Astra Giurgiu, după meciul împotriva FC Botoșani, încheiat cu scorul de 2-2. Protagoniștii au fost Anamaria Prodan și Dan Alexa, cel care era antrenorul Astrei la acel moment. După un schimb acid de replici, Ana și-a pierdut cumpătul și i-a plasat un pumn antrenorului. După mai puțin de 12 ore de la incident, ea mărturisea că apele s-au liniștit între ei și că au făcut pace. 

anamaria-prodan-dan-alexa.jpg

anamaria si dan alexa
Despre Dan Alexa şi Anamaria Prodan s-a speculat că ar avea o relaţie
Foto Arhivă personală

Impresara a motivat că ieșirea nervoasă s-a datorat unor neînțelegeri profesionale. însă au existat voci care au pus totul pe seama geloziei, în parcare antrenorul fiind aşteptat se pare de o tânără îmbrăcată în alb, lucru care a scos-o din minţi pe Anamaria Prodan.

anamaria-prodan-dan-alexa-lovit.jpg

anamaria prodan si dan alexa
Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa în urma unor neînţelegeri de factură profesională
Foto: Captură video

Timpul a trecut, evenimentul a fost dat uitării, iar lucrurile și-au reluat cursul firesc. Recent, soțul impresarei a oferit un interviu pentru GSP. El a fost întrebat și despre altercația în care a fost implicată soția sa în urmă cu un an,iar răspunsul său neagă vehement existența unei aventuri între Anamaria Prodan și Dan Alexa. Cât despre pumnul plasat strategic de partenera sa de viață, Reghecampf nu are prea multe de comentat, dar susține că i-a sugerat soției să își tempereze reacțiile impulsive. Mai mult decât atât, Laur a mărturisit că a aflat despre incident chiar de la soția lui, care l-a sunat la puțin timp după ce acesta a avut loc. 

alexa_si_prodanca.jpg

alexa si prodanca
Dan Alexa şi Anamaria Prodan după meciul Astra Giurgiu-FC Botoşani
foto: captură video Telekom

"Dacă exista o legătură amoroasă între ei, nu mai existam noi. Nu am avut niciun fel de problemă eu cu Ana, mai ales pe subiectul ăsta. Eu întotdeauna i-am spus ei să își controleze ieșirile, eu sunt retras, mai calm, eu sunt cel care o ține în anumite situații. De multe ori nu poți controla asta, așa este ea, o fire mai vulcanică”, a spus Reghecampf, pentru Gsp.ro.

anamaria_prodan-si-laur.jpeg

anamaria prodan si laur
Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf
Foto Arhivă personală

 

Citește și 

EXCLUSIV Prima reacţie a Anamariei Prodan după corecţia aplicată lui Alexa: «Eu şi Dan ne-am împăcat!»

Video șocant! Anamaria Prodan i-a dat una lui Dan Alexa de i-a mutat falca

Loading...
 
 

Citește și

  • dan alexa anamaria prodan

    O scenă absolut uluitoare s-a produs sâmbătă seara în vestiarul jucătorilor după meciul dintre Astra Giurgiu şi FC Botoşani, încheiat 2-2. Protagonişti au fost Anamaria Prodan şi Dan Alexa, proaspătul antrenor al giurgiuvenilor. Impresara a confundat arena de fotbal cu una de box şi a avut o ieşire nervoasă, care s-a terminat brutal cu câteva replici acide şi un pumn în figură. La 12 ore după incident, Anamaria Prodan a povestit în anturajul ei că apele s-au calmat între ea şi Alexa şi deja cei doi au şi făcut pace.

  • dan alexa anamaria prodan

    Înaintea meciului dintre Dunărea Călărași și Dinamo (0-0), din 24 februarie, antrenorul Dan Alexa a dat un interviu spumos celor de la Fanatik, în care a vorbit despre fotbal, schimbări, dar și despre relația cu Anamaria Prodan. Iată ce a putut să spună acesta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1