«La Cluj e mai bine ca în Bucureşti!»

Ultima actualizare:

Alături de soţie şi de cei doi copii, o fată şi un băiat,. Kapetanos s-a acomodat rapid cu viaţa în Ardeal.

El n-a traversat o perioadă fastă din punct de vedere sportiv de când a semnat cu CFR. Prezentat la Cluj ca o adevărată vedetă şi ademenit cu o primă "grasă" de instalare, grecul a jucat doar două meciuri, restul timpului fiind accidentat.

Ghinionul său fotbalistic a însemnat noroc din perspectiva familiei, pentru că fotbalistul a avut mai mult timp liber pentru soţie şi cei doi copii. Aşa se expică poate şi faptul că Fotini Dougali, nevasta jucătorului, s-a îndrăgostit rapid de Cluj şi spune că se simte ca acasă.

"Îmi place mult de tot oraşul. E foarte liniştit şi mai puţin aglomerat faţă de Bucureşti. Acolo e nebunie mare, dar este de înţeles, având în vedere că este capitala ţării. Clujul este un oraş perfect pentru o viaţă de familie liniştită", a spus Fotini Dougali pentru Click!

Fostă jurnalistă, blondina are doi copii cu Kapetanos, un băiat şi o fată. Grecoaica spune că nu i-a fost greu să-şi clădească viaţa alături de un fotbalist, deşi bărbatul iubit stă foarte mult departe de casă. "Am ştiut de la bun început ce meserie are. Îi respect profesia şi îl susţin cât pot eu de mult", a precizat nevasta lui Pantelis.

A renunţat la job pentru Pantelis

Fotini Dougali a lucrat ca reporter la o televiziune elenă. După ce l-a cunoscut pe Pantelis, blonda nu şi-a mai continuat cariera în mass-media.

"Când m-am transferat la Filathlo Somateio Kozanis, în divizia a III-a greacă, mi-a luat un interviu şi de atunci am devenit prieteni, iar peste câteva luni un cuplu", a povestit Kapetanos.

Citeşte şi:

Kapetanos: "Nu mă interesează Messi"

Pantelis Kapetanos: «Nu vreau să aud de Steaua acum»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net