Juventus n-a profitat de eșecul lui Lazio, pierzând la Milan după ce a avut 2-0!

milan-juventus-gettyimages-1225252605.jpg

După ce a surclasat (3-0) pe Lazio, la Roma, AC Milan a învins (4-2) și pe Juventus Torino
După ce a surclasat (3-0) pe Lazio, la Roma, AC Milan a învins (4-2) și pe Juventus Torino
Foto: Guliver / GettyImages

Campioană a Italiei și lider la zi în Serie A, Juventus Torino a pierdut (2-4) pe terenul lui AC Milan după ce a condus cu 2-0 în minutul 62! „Bătrâna Doamnă” n-a profitat de eșecul (1-2) înregistrat de Lazio Roma la Lecce, însă păstrează avansul de 7 puncte în fruntea clasamentului.

Programată în a 31-a etapă din prima ligă italiană, confruntarea de la Milano a avut o  primă repriză  echilibrată, dar și fără mari ocazii de gol, Juventus a deschis scorul la capătul unei acțiuni personale a francezului Adrien Rabiot (min. 47), iar apoi şi-a mărit avantajul prin portughezul Cristiano Ronaldo (min, 53), care a ajuns astfel la 26 de reuşite în această ediție de campionat.
Atunci când nimeni nu se mai aștepta, AC Milan a revenit în joc. Iar declic-ul s-a produs în momentul în care s-a obținut un penalty confirmat de VAR și transformat de Zlatan Ibrahimovic (min. 62). Franck Kessie (min. 66) şi Rafael Leao (min. 67) au profitat de degringolada din apărarea lui Juventus, iar Ante Rebic a  stabilit rezultatul final în minutul 80. 
Oamenii lui Maurizio Sarri au ratat ocazia de a se detașa la 10 puncte de Lazio Roma, care tocmai pierduse (1-2) pe terenul lui Lecce. Gruparea romană a început bine meciul, marcând prin Caicedo, în minutul 5. Finalul primului mitan și începutul următorului au fost, însă, catastrofale pentru echipa din capitala Italiei. Lecce a egalat prin Khouma Babacar, care a finalizat o centrare de pe dreapta a lui Filippo Falco (min. 30). Apoi, Marco Mancosu a fost în prim-plan. Autor al unui gol neacordat în minutul 3, după consultatea VAR, acesta a avut șansa de a înscrie dintr-un penalty acordat, tot prin arbitraj video, la intervenția cu mâna a lui Patric la centrarea lui Marco Calderoni (45+6). Căpitanul lui Lecce a trimis mingea peste poartă și a contrazis astfel faptul că este un specialist al loviturilor de la 11 metri (a reușit 8 goluri în această ediție de campionat). Gazdele și-au asigurat, totuși, victoria prin golul marcat de Lucioni la două minute după pauză. La Lazio, Ştefan Radu a văzut cartonaşul galben în minutul 44 şi a fost schimbat la pauză.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1