Jucătorii dinamovişti i-au cântat lui Contra la conferinţă!

dinamo

dinamo
Dinamoviştii s-au bucurat şi-n vestiar

Bucuroşi pentru calificarea în play-off, dinamoviştii au întrerupt conferinţa de presă a antrenorului lor, Cosmin Contra. Ei i-au cântat tehnicianului, alintat "Cholo", dar au scandat şi împotriva rivalei Steaua.

Dinamo a învins la Severin pe Pandurii, 2-0, goluri Nemec şi Nistor, şi imediat după meci au început sărbătoarea. Rezultatul i-a trimis în play-off şi jucătorii s-au dezlănţuit. Au intrat în sala de conferinţe şi au început să cânte.

"De când sunt la Dinamo, am trăit toate meciurile la intensitate maximă. Mă bucur că am reuşit ceea ce puţini mai credeau: calificarea în play-off. Eu am crezut, de aceea am şi acceptat să vin. Acum începe un alt drum, dar trebuie să ne menţinem spiritul, astfel încât să câştigăm cât mai multe meciuri", a spus Contra.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Loading...

Citește și

  • Cosmin Contra a disputat primul său meci ca antrenor al roş-albilor. Dinamo s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Botoşani, însă tehnicianul a anunţat că abia în repriza a doua a jocului, elevii săi au evoluat aproape de cerinţele sale.

  • Cosmin Contra va debuta azi pe banca tehnică a roş-albilor în faţa celor de la FC Botoşani. E obligat să învingă pentru a-şi putea realiza primul scop, acela ca Dinamo să fie în primele şase formaţii din Liga I şi să se lupte pentru titlu, nu la retrogradare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1