Joacă la Inter pentru sora decedată

Ultima actualizare:

    Andrei Radu  e titularul formaţiei  de tineret a  celor de la  Internazionale  MilanoFOTO: Facebook
Andrei Radu e titularul formaţiei de tineret a celor de la Internazionale MilanoFOTO: Facebook

Aseară, la meciul Cagliari – Inter din Serie A, al treilea portar al oaspeţilor a fost românul Andrei Radu, promovat de la echipa Primavera a nerazzurrilor. Puştiul trecut pe la Steaua şi Dinamo acunde în suflet o mare durere, pricinuită de moartea prematură a surorii sale.

Atacantul George Puşcaş (18 ani) nu e singurul român care cochetează în această perioadă cu echipa mare a lui Internazionale Milano, campioana Europei din 2010. Din spate vine lansat Andrei Radu, portarul formaţiei de tineret a italienilor. Forţat de accidentarea titularului Handanovic, antrenorul Roberto Mancini l-a chemat pe Andrei (17 ani) alături de marile vedete ale lui Inter la meciul de campionat disputat aseară, la Cagliari. Plecat din ţară în urmă cu doi ani, bucureşteanul şi-a împlinit astfel visul copilăriei, acela de a ajunge la o echipă mare a Europei. Mai mult ca sigur, gândurile lui Andrei s-au îndreptat ieri şi către sora sora sa Alexandra, decedată prematur la 14 ani din cauza unei afecţiuni a imunităţii. 

Deşi tragedia s-a produs în urmă cu nouă ani, în 2006, Andrei i-a dedicat Alexandrei fiecare succes realizat până acum, inclusiv trofeul Viareggio cucerit în urmă cu câteva săptămâni cu echipa Primavera a lui Inter. Interesant e faptul că, în scurta sa carieră, Andrei Radu a jucat atât la Steaua, cât şi la Dinamo, fiind nevoit să plece din Ghencea din cauza condiţiilor de pregătire precare ale roş-albaştrilor.

Se iubeşte cu un topmodel

Aşa cum îi stă bine unui fotbalist mare, Andrei Radu e implicat într-o relaţie cu o brunetă de 18 ani, Ştefania Ivănescu, de care vom mai auzi în lumea modelling-ului. Cei doi sunt împreună de la finalul anului trecut, iar Ştefania l-a vizitat pe Andrei zilele trecute la Milano pentru a-i fi alături în cel mai important moment de până acum al carierei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net